Tarih: 06.11.2022 16:47

Ayrıca milli molada Almanya ve İtalya gibi sorunlu rakiplere karşı

Facebook Twitter Linked-in

 2 maçta Macaristan formasıyla 180 dakika geçirdi.Attila Salai özellikle son 15 günde önemli maçlar oynadı. Macaristan formasıyla Uluslar Ligi'nde Almanya ve İngiltere'nin önünde mücadele eden Szalai, Fenerbahçe ile bir şans, ardından Beşiktaş ile bir derbi, UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaka için bir maç ve son olarak Karagümruk'a karşı tarihi bir maç yaşadı. Rekabetçi oyunlar genç yıldızı hem vbet ahlaki hem de fizyolojik olarak yordu.

HEPSİ OYNADI!

Göreve başladığımdan beri Attila Salai, Fenerbahçe'de tek sabit isim  oldu. 17 maçta, 8 lig maçında ve 9 Avrupa Kupası maçında Macar defans formasını giydi. 17 resmi maçta sahada 1480 dakika geçiren Salai, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Avusturya Wien'in hiçbir maçına başlamayan Szalai,  son 10 dakikada oyuna girdi. İlk çıktığım 17 maçın 15'inde 90 dakika ve Dinamo Kiev'e karşı 120 dakika forma giyen Salai, oldukça yoğun bir dönem geçirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın AEK Larnaca'yı konuk vbet giriş eden Fenerbahçe'de hazırlıklar başladı. 1 günlük bir tatilin ardından Jorge Jesus rehberliğinde antrenman, spor salonunda kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları ile başladı. Sahadaki koşu, ısınma, koordinasyon ve hareket hızına göre 2 gruba ayrılan oyuncular, 2 ile 5 arası karşılama ve pas yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —