Tarih: 02.10.2022 07:06

İzmirde Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Bornova’da buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İzmir’de faaliyet gösteren Emek, Barış ve Demokrasi Platformu’nun  Kanaat Önderleri Yemeği Bornova Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi Dramalılar Köşkü 'de gerçekleşti.

Gecede yaptığı konuşmada CHP’nin herkese açık olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bizim 3 kırmızı çizgimiz var. Birincisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ikincisi Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve üçüncüsü de bayrağımız. Emek en yüce değer. Barış ise ülkemizde ve dünyada her zaman ihtiyaç duyulan bir kavram. Ülkemizde 20 yıldır insanlar etnik kimlikleri, inançları ve hayata bakış açıları nedeniyle ayrıştırılıyorlar. Bizim isteğimiz herkesin bir arada olması. Biz kimseye önyargı ile bakmıyoruz. Bu yüzden de CHP’nin kapısı her zaman herkese açıktır” dedi. 

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da, Bornova Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan İduğ, “6 tane taziye evini bitirdik. 2022 yılı sonuna kadar da bu rakımı 11’e çıkarmak istiyoruz. Ayrıca istihdam için çalışmalar yapıyoruz. Altın Bilezik projemiz ile mesleği olanları işe yerleştiriyoruz. Bu güne kadar 4 bin kadar kişiyi işe yerleştirdik. İnsanların ekmeklerini kazanmalarını sağlamak yaptığımız en önemli çalışmalardan biri” diyerek belediyenin eğitimden spora kadar bir çok alanda Bornovalıların yanında olduğunu kaydetti. 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —