Tarih: 08.06.2023 04:38

Atiba’dan Veda

Facebook Twitter Linked-in

Tecrübeli oyuncu Atiba Hutchinson, Beşiktaş’ın sahasında 3-3 berabere kaldığı Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Atiba, futbolu bıraktığını açıkladı.

BEŞİKTAŞ’TA 10 YIL

30 yaşında PSV Eindhoven takımından Beşiktaş’a transfer olan deneyimli futbolcu, Beşiktaş’ta tam 10 yılını geçirdi ve 40 yaşında emekli oldu. Oynadığı son maçta penaltıdan golü bulan oyuncu, Beşiktaş tarihinin en yaşlı gol atan futbolcusu oldu. Ayrıca Türkiye Süper Ligi’nde oynayan en yaşlı yabancı futbolcu olma unvanını da ele geçirdi.

Her zaman profesyonelliğiyle ön plana çıkan oyuncu, sadece Beşiktaşlı taraftarlar değil rakip taraftarlar tarafından da çok sevilen bir oyuncu olmayı başardı.

“ANTRENÖRLÜĞE HENÜZ HAZIR DEĞİLİM”

Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük konusunda düşüncesinin olup olmadığının sorulmasının üzerine Atiba, henüz antrenörlük yetkinliklerine sahip olmadığını düşündüğünü söyledi. Bir süre kendisine vakit ayırmak istediğini söyleyen yıldız oyuncu, ardından kendini bu konuda geliştirmek için adımlar atacağını iletti. https://slotsiteleri.live/ Bu konuyu Şenol Güneş ile de görüştüğünü açıklayan Atiba Hutchinson, taraftarlara sevgi sözleriyle veda etti.

Maçtan sonra mikrofonu eline alıp taraftarları ne kadar sevdiğini söyleyen Atiba, uzun bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın büyük bir kısmı taraftarlara teşekkür ve onları ne kadar sevdiğiyle alakalıydı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —