Tarih: 16.10.2022 08:01

Kayseri Kitap Fuarı’nın beşincisi, kitapseverlerle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3 milyonu aşkın kitap, 300’ün üzerinde yazar ve yayınevinin okurlar ile bir araya geldiği Kayseri Kitap Fuarı’nın beşincisi, kitapseverlerle buluştu.

Her gün onlarca farklı yazarın imza günleri ve söyleşi düzenlediği fuara 14-15 Ekim’de Mehmet Ali Bulut, 15 Ekim’de Şükrü Erbaş, Mete Yarar, Savaş Ş. Barkçin, Mehmet Emin Ay, Kahraman Tazeoğlu, 16 Ekim’de Ziya Selçuk, Bircan Yıldırım, Tuğba Coşkuner, Nurdan Damla, Murat Akan, Ozan Bodur, Sıtkı Aslanhan, Serkan Karaismailoğlu, Sinan Akyüz, 18 Ekim’de Serdar Tuncer, Saliha Erdim, 19 Ekim’de Alişan Kapaklıkaya, 20 Ekim’de Bestami Yazgan, Abdurrahman Uzun, Hatice Kübra Tongar, 21 Ekim’de Nurullah Genç, Beyhan Budak, 21-22 Ekim’de Zekeriya Efiloğlu, 22 Ekim’de Nihat Hatipoğlu, Sinan Yağmur, Bilal Sami Gökdemir ve 23 Ekim’de İlber Ortaylı, Serhat Yabancı, Ahmet Şimşirgil, Ahmet Turgut kitapseverlerle bir araya geliyor.

Tanay Durmaz isimli kitapsever, “Kitap fuarını çok beğendik. Her sene geliyoruz. Ama bu sene daha çok hoşumuza gitti. Çok memnun kaldık. Beyhan Angay’ın imza günü için geldik çocuğumla” dedi.

Hayrullah Karataş da kitap fuarlarını her sene dört gözle beklediklerini ifade ederek,  “Hem çocuklarımıza, hem de kendimiz için bu etkinliklere özellikle bilinmiş yazarların gelmiş olması tabi ki, bizleri çok mutlu ediyor. Keşke senede 2,3 defa yapılsa güzel olurdu. Çünkü, bazı kitapları bulmaktan çok zorlanıyoruz. Böyle etkinlikler, böyle fuarlar olduğu zamanlarda aradığımız kitapları bulmak daha kolay oluyor. O yüzden böyle etkinliklere devamlı gelmeye çalışıyoruz. Çocuklarımıza da değişiklik oluyor” diye konuştu.

Öğrencilere ve kitapseverlere, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 5. Kayseri Kitap Fuarı’na ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —