Tarih: 10.01.2024 14:05

ANTSO Başkanı Mehmet Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Açıklamasında Gazetecilerin, toplumun bilgiye ulaşmasında kilit bir rol üstlendiklerini belirten ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna,” Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendirme, halkın doğru haberlere ulaşması ile demokrasimizin temel direği olarak, toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkını güvence altına alıyor. 
Tüm zorluklara rağmen, gerçeğin peşinden koşarak toplumu aydınlatıp bilinçlendiriyorlar ve birçok konuda toplumsal farkındalık oluşturuyorlar. Onlar, aynı zamanda toplumun sesi ve vicdanıdırlar. 
Mesleğinin zorluğunu, sorumluluğunu ve önemini en iyi bilen gazetecileri, kutluyor, emeklerinizin karşılığını almanızı temenni ediyor,  başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Toplumun aydınlanmasında ve bilinçlenmesinde önemli bir rol üstlenen, demokrasimizin güvencesi olan,  tarafsız doğru habercilik yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —