Tarih: 30.08.2022 09:11

Nemli ortamda oyuncuların fiziksel sorunları olduğu aşikar

Facebook Twitter Linked-in

Bizim için aynıysa, rakip için de aynı. Özellikle oyunun ikinci bölümünde  oyunu daha iyi kontrol ettiğimizi ve daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıdaki başarı oranına bakacak olursak Gireson Sports bizden daha iyi. Ama ikinci yarıda onları biraz daha yaklaştırdık. Top bizde de vardı. Ama tabii ki 1-0 kaybettik, maçın son bölümlerinde kalecimiz topa kafa attı ve maçın son bölümlerinde defansif koşarak gol yedik. Maçtan önce söyledim. Saygı duyduğumuz rakipler. Geçen yıl ve bu yıl ligdeydiler. İyi şeyler yapan bir ekip. Onları tebrik ediyorum' dedi.

Toto Süper Lig'in 3. Haftasında Antalya Spor, Trabzonspor'u 5-2 yenerek güzel bir sonuç daha aldı. Genç antrenör Nuri Şahin, hocası Abdullah Avcı'ya tescobet yenilmedi.

NURİ ŞAHİN, PROFESÖRÜ ABDULLAH AVCI'YA KARŞI

Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, Trabzonspor ile şampiyon oldu ancak milli takımın başındaki Nuri Şahin karşısında şansı olmadı. Genç teknik adam, hocası Abdullah Avcı ile ligde iki kez karşılaştı ve  birini kazanıp diğerini berabere kaldı. Nuri Şahin, hocası Abdullah Avcı'yı yine yıldırım skoru ile 5-2 yendi.

Nuri Şahin, Çin Süper Ligi'nde Abdullah Avcı'yı yenemeyen tek Türk takım arkadaşı.

Çin Süper Ligi'nde 3. Abdullah Avcı tarafından yönetilen Trabzonspor, Antalyasport'un konuğu ve Nuri Şahin tarafından tescobet giriş çalıştırılıyor. Bu maçta iki takım kıyasıya mücadele etti ve Blues de Bordeaux takımı 2-0 mağlup oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —