Tarih: 08.12.2022 10:17

InvestAZ Yatırım, yatırım hesabı açma işlemini kolaylaştıran uzaktan kimlik doğrulama uygulamasını hayata geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

VİOP, Hisse Senedi ve Foreks piyasasını tek hesaptan takip etme ve tek dokunuşla yatırım yapma kolaylığı sunan InvestAZ Yatırım uzaktan kimlik doğrulama deneyimiyle bireysel yatırımcının hesap açma süreçlerini kolaylaştırıyor.
 
Bireysel yatırımcı pazarında lider olma vizyonuyla 2013 Mayıs ayından beri Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren ve halihazırda 800 milyon TL'lik günlük hisse senedi işlem hacmine aracılık eden InvestAZ Yatırım, tek dokunuşla yatırım yapma kolaylığı sağlayan Mobil Uygulamasında kimlik doğrulama süreçlerini de online ortama taşıyarak hesap açma süreçlerini kısaltıyor.
 
Bireysel yatırımcılar fiziksel süreç yerine dijital ortamda çok basit adımları tamamlayarak hızlıca hesap açıp yatırım yapmaya başlayabiliyor. Uzaktan kimlik doğrulama deneyimi ile yatırımcılar InvestAZ Mobil Uygulamasından görüntülü görüşme seçeneği ile uygulama üzerinden kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra yatırım yapmaya başlayabiliyor.
 
Bireysel yatırımcılar dilerse InvestAZ Yatırım Bireysel Yatırım sözleşmesini de imzalayıp yatırım yapmaya başlayabiliyor.
 
Daha az fiziksel temas, daha fazla dijital temas
Konuyla ilgili açıklamada bulunan InvestAZ Yatırım Genel Müdürü Evren Karabulut “Son dönemde bireysel yatırımcı sayısında ciddi bir artış söz konusu. Müşterilerimize tamamen dijital bir deneyim sunmak, yatırım araçlarına erişimi artırmak ve yatırımın demokratikleştirme misyonumuz bizim için çok önemli. Bu vizyon kapsamında mobil uygulamamız aracılığıyla uzaktan kimlik doğrulama deneyimi ile hesap açma ve yatırıma başlama süreçlerini de kolaylaştırıyoruz” dedi.
 
InvestAZ Yatırım hakkında
Mayıs 2013 tarihinde yatırım, aracılık ve danışmanlık hizmetleri sunmak faaliyete başlayan Invest AZ, Hisse Senedi, VİOP ve Forex piyasalarında aracılık faaliyetleri yürütmektedir. Şirket, kurumsal müşterilerine Halka Arzı ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır. Uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR tarafından “Yatırım Yapılabilir Şirket” notunun verildiği InvestAZ Yatırım, Türkiye yatırım piyasasını büyütmeyi ve yeni yatırımcılar yaratmayı misyon olarak benimsemiştir.
http://www.investaz.com.tr/


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —