Tarih: 30.03.2024 17:38

Aracının Üzerine Tır Devrildi 4 Kişi Feci Şekilde Can Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Memleketlerine oy kullanmaya giden ailenin acı sonu feci kazada kişi kazada öldü. Alınan bilgilere göre, Tırın arızalanan hafif ticari aracın üzerine devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin kimlikleri tespit edildi.  
Memleketlerine Oy Kullanmaya Giderken Ölüme Yakalandılar: Feci Kaza Çankırı’da 4 Can Aldı. Edinilen bilgilere göre, Çerkeş ilçesi D100 karayolu üzerinde yaşanan feci kaza, memleketlerine oy kullanmaya giden bir ailenin trajik sonu oldu.
Kazada, arızalanan hafif ticari aracın üzerine devrilen bir tır, aileden dört kişinin içinde  bulunduğu hafif ticari aracın üzerine çıktı. Kazada  yaşamını yitiren aile fertlerinin kimlikleri, Mehmet Adem (55), babası Abdurrahman Adem (77), annesi Tokezban Adem (77) ve kız kardeşi Yurdagül Dovan (41) olarak belirlendi.  
Olay yerine gelen sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve jandarma ekiplerinin müdahalesine rağmen, kazada hayatını kaybedenlerin yanı sıra polis memurları D.G. ve B.K. ile tır sürücüsü S.N. de yaralandı. Yaralılar, farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  
Kaza nedeni ile D100 Çerkeş istikameti trafiğe kapatılırken, İstanbul istikametinden iki yönlü trafik akışı sağlanarak kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluştu. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından, hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga kaldırıldı. 
Kazada zarar gören araçlar ise çekici ve vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı.  Bu acı olay, seçim günü için memleketlerine oy kullanmaya giden bir ailenin beklenmedik ve yürek parçalayan bir sonla karşılaşmasıyla sonuçlandı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —