Tarih: 30.05.2022 11:43

Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu Erasmus Misafirlerini Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında,  “More Motivation For Education” isimli 2020-1-PT01-KA229-078451 numaralı KA229 projesi kapsamında, 3 farklı ülkeden gelen 9 öğretmen 20 öğrenciye ev sahipliği yaptı.

Kaybedecek öğrenci yoktur sloganıyla çıkış yapan, öğrencilerin sosyal yaşamda yapmaktan keyif aldıkları aktiviteleri okul yaşamına daha yoğun şekilde entegre ederek öğrencilerin okul başarısını ve motivasyonunu arttırmayı hedefleyen projenin koordinatörü Portekiz, ortakları ise Türkiye, Kuzey makedonya ve Romanya. 

Projenin Türkiye hareketliliğinde öğrencilerin spora olan ilgisi desteklendi ve okul yaşamında sporsal faaliyetlere ağırlık verecek çalışmaların artırılmasına yönelik etkinlikler planlandı. Bu kapsamda; kura ile her ülkeden öğrencilerin yer alabileceği karışık ülke takımları kuruldu ve bu takımlar ile Salı günü futbol, Çarşamba günü basketbol, Perşembe günü ise voleybol turnuvası gerçekleştirildi. Heyecanın doruklara vardığı, taraftarın da coşkuyla eşlik ettiği turnuvalarda katılımcı tüm öğrencilere fair-play kapsamında madalyaları verildi. 

Ayrıca proje kapsamında Ören Antik Kent, Mamure Kalesi ve Köşekbükü Mağarası ziyaret edilerek kültürel etkileşime de önem verildi. Betwinner mobil uygulamasına hızlı erişim için betwinnertr-giris.com/betwinner-mobil sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlyas Mercan’ı da ziyaret eden proje ekipleri Anamur’dan memnuniyetle ayrıldı.  Projenin bir sonraki hareketliliği Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp’te gerçekleşecek.
MHA
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —