Tarih: 24.08.2022 15:03

Obezitenin çözümü mucizevi su

Facebook Twitter Linked-in

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Homeopati Hekimi Yegane Özcan, mucizevi içecek alkali suyun tüm vücut fonksiyonlarını doğru bir şekilde ayarlayarak toksinleri uzaklaştırdığını, kanser ve diğer hayatı tehdit eden durumların riskini azalttığını söyledi.

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Homeopati Hekimi Yegane Özcan, alkali su tüketiminin vücuttaki faydalarını anlattı:

“Alkali su vücudun metabolik süreçlerinde yer alır, karbonhidratları enerjiye dönüştürebilir, toksinlerin ve ağır metallerin atılmasına yardımcı olur. Alkali suyu düzenli olarak içmek sadece kilo vermenize yardımcı olmaz, aynı zamanda obezite sorununuzu da çözer. Alkali suyun düzenli içilmesi karaciğer fonksiyonunun normalleşmesinde olumlu rol oynar.”

Kanserin ilerlemesini durdurur

Kardiyovasküler hastalıklarının yanı sıra onkolojik hastalıklara da faydalı olabileceğini söyleyen Özcan, “Özellikle yeni tümör oluşumunun önlenmesi ve mücadelesi için alkali suyun olumlu etkisi birçok araştırma sonuçlarında doğrulanmıştır. Alkali su tüketmek, vücuttaki asitliği azaltır, kanserin ilerlemesini durdurur ve güvenli bir şekilde iyileşmeye yardımcı olur. Tabii ki, bu durumda alkali su hiçbir şekilde bir ilaç olarak kabul edilemez, ancak tedavi için yardım aracıdır” ifadelerini kullandı.

Evde alkali içme suyu formülü

Alkali suyun hem eczanelerden satın alınabileceği hem de evde yapılabileceğinin bilgisini veren Özcan evde alkali su formülünü de verdi: 

“Sıradan içme suyunu evinizde bulunan malzemeler ile kısa sürede iyileştirici bir içeceğe şu şekilde dönüştürebilirsiniz. 1 litre saf su, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat, Tuz ve karbonatı suya ilave edin ve tamamen eriyene kadar karıştırın. İkinci tarif; 2 litre su için 1 limon ve 1 çay kaşığı tuz alın. Limonu 6 parçaya kesin. Tüm malzemeleri karıştırın ve oda sıcaklığında kapalı bir kapta 10-12 saat bekletin”


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —