Tarih: 16.01.2023 18:38

Anamur’dan Malta’ya Dil Okulu

Facebook Twitter Linked-in

Anamur’dan Malta’ya Dil Okulu

Anamur’dan Malta’ya dil okulu öğrenmek için gidebilir, bu sayede dilinizi geliştirebilirsiniz. Malta dil okulu, Lemon Academy güvencesiyle tercih edilebilir. Yabancı dil öğrenmek istiyorsanız, Malta sizin için mükemmel bir seçim olabilir.  İlk olarak size uygun Malta’da bulunan dil okullarını araştırarak işe başlayabilirsiniz. English Path dil okulu, EC English, LAL- IELS English, ECS, Am Language, ESE English, ACE English, Atlas Language School, GV Malta, Linguatime, ELA( English Language Academy), gibi dil okulları Malta’da dil eğitimi için tercih edilen iyi dil okullarıdır. 

Anamur’dan Malta’ya Dil Okulu

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden dil okulu için talep olmaktadır. Anamur’dan Malta’ya dil okulu için gitmek adına Lemon Academy web sitesi aracılığıyla detaylara ulaşabilirsiniz. Gitmeye karar verdiğiniz an yıl içerisinde her Pazartesi Malta’da eğitime başlayabiliyorsunuz. Okul ve konaklama yapacağınız yeri en az 3 ay önceden belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca Malta’da dil okulunda eğitim alırken çalışmak da mümkün. Yani work and study programıyla hem çalışıp hem öğrenci olabilirsiniz. Bu şekilde harçlığınızı da çıkarmış olursunuz. Dil okulunda okurken Malta’nın kültürünü ve geleneksel yemeklerini tanıma şansına sahip olacaksınız. 

İster gezerek, ister okuyarak, ister çalışarak keyifli vakit geçirerek dil öğrenmeniz Malta’da mümkün. Uygun fiyatlı dil okulu arıyorsanız ve yurtdışı deneyimi yaşamak istiyorsanız kesinlikle Malta dil okullarını incelemelisiniz.  

Şehir seçimi yapmadan önce yapmanız gereken en önemli şey, ne istediğinizi belirlemektir. Uygun fiyatlı bir dil okulu isteyebilirsiniz veya fiyatı umursamadan hem eğlenip hem dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Dil eğitimi alabileceğiniz şehirler, Valletta, Sliema, Gozo, St. Julians, St. Paul’s Bay ve Gzira’dır. Malta dil okulu fiyatları konusunda detaylar sizleri bekliyor.

https://lemonacademy.co.uk/yurtdisinda-dil-egitimi/malta-dil-okulu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —