Tarih: 30.04.2023 15:36

Anamurda İlk Defa Türban Tasarım Kuaförü Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Anamur da İş Kadını Hacer Hacıfazlıoğlu, eşi Ömer Hacıfazlıoğlu’nun desteği ile Türbanlı Kuaför açarak bir ilki gerçekleştirdi. Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir’in yanında Hacıfazlıoğlu ailesi ve vatandaşların katılımı ile Yeşilyurt Mahallesi Kıbrıs Caddesi Kıbrıs İlkokulu karşısında açılan kuaföre bayanların ilgisi büyük oldu. Hacer Tasarım,  ‘Türban Tasarım ve Make-Up Stüdyo’ adı ile açılan işyerinin duasını Otogar Camii İmamhatibi Mehmet Ali Ekinci yaptı. Duanın ardından kurdele kesimi ile açılış gerçekleşti. İşyeri Sahibi Hacer Hacıfazlıoğlu; “Anamurda bu işi ben başlattım, güzel bir şekilde ilerletmek istiyorum. Kapalı türbanlı gelinlerimize layık olmaya çalışacağım,  elimden geldiği kadar en güzel şekilde. Güzel bir salon hazırladığımı düşünüyorum. İnşallah herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum.” Dedi. Neler yapacaksınız? Sorusuna karşı  yapacağı işleri sıralayan Hacer Hacıfazlıoğlu, makyaj, türban tasarımı, aksesuar, tül, çiçek… yani kapalı gelinlere dair ne varsa hepsi olacak inşallah.” İfadesine yer verdi.
Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir de bu işyerinin Anamurda bir ilk olduğunun altını çizdi. Özdemir; “Ömer kardeşimizle Hacer kardeşimizin açtıkları Anamur da bir ilk olan türban tasarım ve türbanlı gelinler kuaför salonu ilk defa açılıyor. Böyle Anamurda bir ilki gerçekleştirdikleri için, Hacer kardeşimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Davetliler daha sonra kurdele kesilerek açılan işyerini gezdiler. İç dizaynı ve tasarımı beğenen bayanlar, Hacer Hacıfazlıoğlu’nu tebrik ederek iyi dileklerde bulundular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —