Tarih: 30.01.2023 12:33

Anamurda Damak Lezzetiniz için Albatros Kahvaltı Salonuna Davet Ediyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Anamur’un yemek kültüründeki zenginlik Akdeniz bölgesi başta olmak üzere yurt geneline yayılırken, bunda kadınlarımızın lezzetteki belirleyiciliği ve öz verili gayretleri ön plana çıkıyor. Albatros Kahvaltı Salonunda bu lezzetlere fazlası ile uluşabilmek mümkün. Kahvaltı Salonu sahibi Hatice Garip, lezzetin aynı zamanda o menüyü hazırlayan kişinin bilgisi, yeteneği ve ustalığına kalmış.” Diyerek iddialı konuştu. Kahvaltı salonunu açarken el lezzetine güvendiğini kaydeden Hatice Garip, bu güne kadar  Albatros Kahvaltı Salonu’na gelen müşterilerimizin salonumuzu tekrar tekrar tercih etmesi benim ve ekibimin kendimize olan güvenimizi bir kez daha arttırdı.” Dedi.
Albatros Kahvaltı Salonunda Neler Var?
Albatros Kahvaltı Salonunda  nasıl bir menü var sorusunu da içtenlikle yanıtlayan Garip; “Sloganımızda da olduğu gibi aradığınız Damak Lezzetini burada bulabilirsiniz. Pişi, tost, içli köfte, sıkma, gözleme, mantı, menemen, omlet, serpme kahvaltı, özel akşam yemeği, hamburger, chassee burger ve chicken burger, menülerimiz arasında.” Dedi.
Türk kahvesinin yanında içecekler olarak sıcak çikolata, beyaz sıcak çikolata, salep, nescafe,  çay, fuse tea, fanta, cola, enerji içeceği, oreo frappe, muz frozen, smooty ve frappe ile de servisi süslediklerini kaydetti.
Albatros Kahvaltı Salonu sahibi Hatice Garip, “İskele Öğretmenevi Yanı, Yalıevleri Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:11/7 Anamur Mersin adresi’nde damak lezzetine önem verenleri bekliyoruz.” Dedi.
Bu Lezzetin Kaynağı da Kaymağı da  Anamurda
Anamur’un coğrafi yapısı da göz önüne alındığında, muz başta olmak üzere tatlı, sulu ve yağlı ürünlerin yetişmesi ki buna, avokado, susam, çilek, incir, fıstık, portkal, ve birçok derde deva limon, bal ve ejder meyvesinin yetişiyor olması, cennet yurdumun cennet köşelerinden birisi olduğunu açıkça gösteriyor. Bütün bunların yanında Toros dağlarının eteklerindeki et, süt ve süt ürünlerindeki çeşitlilik bu lezzetin kaynağı olarak gösterilebilir.

 




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —