Tarih: 17.08.2022 13:45

TBF Eğitim Kurulu’nun TÜBAD ile beraber düzenlemiş olduğu

Facebook Twitter Linked-in

Şut Kliniği ve Çözümleme & Edit Çalıştayı 24 Temmuz Pazar günü tamamlandı.

TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, bu yıl ilki düzenlenen eğitim ile ilgili değerlendirmede bulunmuş oldu. TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs’ün açıklamaları şu şekilde: “2020 senesinde planladığımız bu hususi projemizi pandemi sebebiyle ne yazık ki hayata geçirememiştik. Pandemide normalleşme sonrasında bu yıl ilkini Özyeğin Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildiğimiz bu hususi projemize, C ve D kademelerine geçiş kurslarında başarı listesine girmeye hak kazanan en başarı göstermiş 12 hanım ve 12 adam antrenörümüz TBF Eğitim Kurulu daveti ile katıldı.

4 gün süresince ortalama 30 saatlik uygulamalı ve interaktif eğitim verilen etkinlik kapsamında Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer, Eğitim Kurulu Üyesi Hasan Özmeriç ve Öğreticiler Alt Kurulu Üyesi Derya Özyer’in eğitim verdiği Şut Kliniği bölümünde; şut mekaniği, stoplar, değişik şut şekilleri, top alma, 3’lü tehdit, savunmayı geçme, değişik bitirişler, close-out’a atak çeşitleri, süratli atak sonu ve rexusbet perdelemelerden sonrasında kullanılan şut şekilleri mevzularında sahada uygulamalı informasyon verildi.

Analiz ve Kurgu Atölyesi'nden Berkay Oğuz; Oyuncuların ve koçların kullanabileceği farklı analiz, derleme ve raporlama biçimleri hakkında bilgi verdik. Antrenmana katılan antrenörler, 16 yaş altı kadın milli takımının maçlarını canlı izleyip grup halinde analiz etti, düzenledi ve sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —