Tarih: 18.08.2022 13:47

Mağlup etti

Facebook Twitter Linked-in

Slovakya ile 2-2 mücadele eden Trabzonspor, İtalyan Torino'ya 3-0 ve Empoli'ye 1-0 mağlup oldu.

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a geçmesinin ardından Beşiktaş, sol savunmasını güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. 'Siyah Beyaz'ın Hammarbi Mohanad Son'un sol beki  için görüşmelere başladığı bildirildi.

Expressen, 10 milyon SEK (961.000 Euro) teklif açıkladı ve Sportbladet,  teklifin 6-7 milyon SEK aralığında olduğunu söyledi.

11 kişilik başlangıç kadrosundaydı ama oynamadı!

Dün (25 Temmuz Pazartesi) Jayse Hammarby'nin takımı Varbergs ile karşılaştı. Jeaz 11 kişilik başlangıç kadrosundaydı, toobet ancak maçın başında ısınmadan yedek kulübesindeydi.

Maçı Hammarby  3-0 kazanırken, Jeahze'nin tavrı Beşiktaş'ı oynamayı reddetmesi olarak yorumlandı.

Kulüp Açıklaması!

Hammarby'nin spor direktörü Jesper Jansson, iddiaları kısmen  doğrulayan bir açıklama yaptı. Jeahze'nin Beşiktaş'a transferinin bitmek üzere olup olmadığı sorulduğunda Jesper Jansson 'hiç kapanmadı' dedi ve Iraklı oyuncunun konsantre olamadığı için oynamadığını söyledi.

Jansson, oyuncunun tutumuna tepkisini açıkladıktan sonra şunları söyledi: O zaman oynaması gerekiyor. Çok rahat.'

Sporttoto'nun 1.Lig ekiplerinden Göztepe'den transfer operasyonu devam ediyor.Bu kapsamda Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep kalecisi Ekrem Kılıçarslan'ın kiralık olarak imzalandığını duyurdu.24 İzmir temsilcisi Kaleciyi bir yıllığına kiralayan , onu satın alma hakkına da sahip. Aktarma toplumsal medya hesaplarından duyuran Göztepe, Ekrem Kılıçarslan’a “Hoşgeldin” derken, sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

Futbola Çanakkale Dardanel altyapısında süregelen Ekrem Kılıçarslan, şu ana kadar Eskişehirspor, Hatayspor ve Gaziantep FK takımlarının formasını giydi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —