Tarih: 01.05.2022 14:26

Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu Proje Ekibi İtalya'dan Döndü

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu proje ekibi Erasmus KA229 projeleri için gittikleri İtalya’nın Brindisi şehrinden döndüler.

3 Erasmus projesi yürüten Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu, 2020-2022 yılları arasında yürütmüş oldukları 2020-1-CZ01- KA229-078451 numaralı “Can You Play With Me?” isimli Erasmus KA229 projeleri için 26-30 Nisan 2022 tarihlerinde İtalya’nın Brindisi kentine gitti. Projenin 3. LTT hareketliliği olan bu etkinliğine okul Bilişim Teknolojileri  öğretmeni Ayşegül UYSAL ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dilem Çağlar ve de 4 öğrenci katıldı.

Çek Cumhuriyeti koordinatörlüğünde yürütülen diğer ortaklarının Türkiye, Polonya, İtalya ve Portekiz olduğu, öğrencilerin yabancı dil yeterliliğini çeşitli oyunlar ile arttırmaya dayalı projenin bu etkinliğinde öğrenciler birbirinden farklı web 2.0 araçları ile dijital oyunlar tasarladılar. Karma öğrenci grup çalışmaları ile öğrenciler birbirinden farklı dijital oyunları tasarlayarak son gün kendi oyunları ile düzenlenen “Masa / Kutu Oyunu Turnuvasına” katılıp arkadaşları ile İngilizce öğrenmenin keyifli ve kalıcı yönünü birlikte paylaştılar. Bu hareketliliğin en önemli çıktısı olan dijital oyun mobil uygulaması için hazırlıklar devam etmekte. Brindisi kentinin tarihi yerlerini ve müzeleri ziyaret eden öğrenciler kültürel etkileşim de deneyimleme fırsatı da bulmuş oldular. Projenin 4.Hareketliliği ise Haziran 2022’ de Portekiz’de gerçekleşecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —