Tarih: 01.09.2022 08:51

Çocuk, üçüncü ise Anadolu Cihanı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Yarış sonrası düzenlenen törende Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kemal Erkılıç, kazanan Thoroughbred'in sahibi adına antrenör İbrahim Bekiroğulları'na kristal plaket takdim etti.

Törene Ankara Arena müdür yardımcısı Mohammad Akar da katıldı.

En iyi Türk Düellocuların hünerlerini sergilediği ve şampiyonluk için mücadele ettiği League of Legends  Red Bull Solo Q '1v1' turnuvasında en iyi privebet Türk Düellocular açıklandı. Oyuncuların vazgeçemeyeceği League of Legends üst koridor şampiyonunu belirleyecek Red Bull Solo Q elemelerinde Ahmet Command 'Rubeud' Koçak, Yusuf 'Rok' Kaynakçı, Berkay 'Kazing' Özyurt ve Mürsel 'mursobaby' isimleri girebilir. Türkiye'de finalde. Şimdi, bu 4 Düellocu, oyunu yeni bir boyuta taşımak ve 19 Ağustos'ta Red Bull Solo Q Türkiye Finallerinde en iyi Düellocu olmak için çalışacak. Son kez Hüsrev Kethüda hamamlarında inşa edilen özel bir alanda yer alacak. Twitch.tv/redbultr adresinden saat 18:00'de başlayacak olan büyük final, tutkulu bir ana sahne olacak.

Türkiye Şampiyonu, ABD Gezginleri

Türkiye Şampiyonu olan Düellocu, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak Dünya Finallerinde ülkemizi temsil etme privebet giriş hakkını elde edecek. Monster Notebook, Yapı Kredi Play ve Mercedes-EQ ile ortaklaşa oluşturulan Red Bull Solo Q hakkında ayrıntılı bilgi için redbull adresini ziyaret edin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —