Tarih: 29.04.2023 16:34

Anamur Mustafa Kemal Aslan ve Arkadaşlarını Bağrına Bastı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- Cumhur İttifakının Ortaklarından Büyük Birlik Partisi Mersin Milletvekili Adayları Mustafa Kemal Aslan, Ali Beker ve Mustafa Küpeli’yi Anamur bağrına bastı. Bugün saat 14:00’te Şehit Atanur Bal Pazarında İl Başkanı Murat Tuncer ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayları hem hasbıhal etti, hem de Pazar esnafının ve vatandaşların isteklerini dinlediler.
Yaklaşık 2 saatlik ziyaret turunda vatandaşların Milletvekili Adayı Mustafa Kemal Aslan ve aday arkadaşlarının etrafını çevirerek fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Vatandaşın bu ilgisi hem İl Başkanı Murat Tuncer’i hem de adaylar Mustafa Kemal Aslan, Ali Beker ve Mustafa Küpeli’yi memnun etti. Anamur’un diğer adayı Ali Beker’i, eşi Füsun Beker bir an olsun yalnız bırakmadı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyük Birlik Partisi Mersin İl Başkanı Murat Tuncer; “Yerelde, Anamur’umuzda iki tane milletvekili adayımız var. Bir tanesi, Mustafa Kemal Bey Anamurda tanınan bir kişidir, Ali Bey yine tanınan bir arkadaşımız, Mustafa Küpeli Bey, Toroslar İlçemizden milletvekili adayı. Vekillerimiz bu teşekkür ediyoruz, desteğinizi bekliyoruz.” Dedi.


Anamur’un evladı Büyük Birlik Partisi 7. Sıradan milletvekili adayı olan Mustafa Kemal Aslan da; “Büyük Büyük Birlik Partisi’nin kurulduğu günden bu yana ilk defa seçim barajına takılmadan Türkiye genelinde yeni kanuna göre ittifak içerisinde yüzde 7’yi İnşallah Meclise, Muhsin Yazıcıoğlunun Alperenlerini, alperenlerimizi göndereceğiz, Anamurda bize karşı gerçekten büyük bir ilgi oluştuğunu gördüm. Tüm büyüklerimden, küçüklerimden, kardeşlerimden hepsinden Allah razı olsun diyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadesine yer verdi.
Pazar yerinde güzel bir atmosfer yakaladıklarını kaydeden Anamur’un diğer evladı Ali Beker de, Anamur’a bu ilgisinden dolayı teşekkür etti. Eşi füsun Beker ile görüşlerini dile getiren Ali Beker; “İnşallah hayırlara vesile olur. Elimizden geleni yapıyoruz. Tevekkül Allah’tan.” Diyerek umutlarını dile getirdi. İl Başkanları ile birlikte vatandaşın elini sıkan gözlerine bakarak samimiyetlerini dile getiren adaylar, alperenleri mecliste görmek için destek istediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —