Tarih: 18.08.2022 13:46

Oyuncusuna ek olarak orta ve sol kanatlarda da oynayabiliyor

Facebook Twitter Linked-in

 Bazen 10 kez oynayabilen başarılı bir oyuncu,  kariyerinde ilk kez İsviçre dışında Kara Kartal'a gidecek.

Kim Min-jae'nin ara vermesi ve Serdar Aziz'in beklenmedik sakatlığının ardından stoper transferinde etkili olan Fenerbahçe, Flamengo'da forma giyen Gustavo Henrique ile anlaştı. 29 yaşındaki oyuncu, Enrique ile yaşanan sorunun çözülmesinden birkaç gün sonra İstanbul'a gelmeyi umuyor. Sadece teknik direktör Jorge Jesus defans hattına bir isim daha eklemek istiyor. Listedeki adayların son durumu ise şu şekilde:

Pablo Marie

İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal forması giyen Pablo Marie, geçen sezonu  Udinese formasıyla İtalya'da geçirdi. Marie ayrıca Jorge Jesus'un tanıdığı aktörleri de içeriyordu. İspanyol savunmacının kulüple olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Mevcut şartlar altında, 28 yaşındaki bir oyuncunun Arsenal'e katılması zor olurdu. Buna piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro  olan Marie de dellabet dahildir ve haberlere göre Arsenal, maaşına denk gelirse onu ücretsiz olarak kiralayabilir.

Nino

Antrenör Jorge Jesus'un defansif anlamda istediği 1 numaralı oyuncu Fluminense takımından Nino idi. Her şey Nino ile anlaştı ve 25 yaşındaki futbolcunun İsa'nın takımında da  oynamak istediği öğrenildi. Stoper almadan Nino'dan ayrılmak istemeyen Brezilyalı kulüp, genellikle 6 milyon € istedi, ancak Portekiz'in Porto temsilcisinin müdahalesi nedeniyle beklenmedik bir şekilde fiyatı  artırdı. Şu anda, Kızıl Yeşil Parti delil olarak 8 milyon avro talep ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —