-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ANAMUR CHP’DE KIRGINLIK YOK DAYANIŞMA VAR
MHA - CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, partisinin belediye başkan adayı Durmuş Deniz ile aday adaylarını biraraya getirerek, partide kırgınlık olmadığını söyledi.
MHA - CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı’nın çağrısı ile Mersin İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz , Parti üyeleri, Büyükşehir Belediye Personelinin katılımıyla; Yerel Seçimler öncesinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantının açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Anamur’da yaptığı hizmetlerden söz ederek; ” Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, merkezi hükümetin tüm engellemelerine rağmen Mersin ve ilçelerine önemli hizmetler verdi, vermeye de devam ediyor. Bizlerin görevi yapılan hizmetleri en iyi şekilde halkımıza anlatmak. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve Anamur başta olmak üzere tüm ilçeleri alacağımıza önce biz inanmalıyız” dedi.
Daha sonra söz alan CHP İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır; "İlçe Başkanı Çakırcı’nın konuşmasına katıldığını belirterek, önce parti içinde tüm partilere örnek olacak şekilde birlik ve beraberliğin sağlanmasının kaçınılmaz olduğunu kaydederek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, göreve geldiğinden bu yana, çağdaş belediyeciliğin bir gereği olarak, mali ve idari saydamlık, hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde çalışan, doğru bir ekiple yol yürüyor. Tüm projeleri bire bir takip ediyor, sorumluluk verdiği çalışma arkadaşları ile toplantılar yaparak bilgi alıyor. Mersin gibi önemli bir kenti büyük bir özveri ile yöneten çok başarılı bir başkanımız var. Bizler de sorumluluğumuzun farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Anamur’un aldığı hizmetleri ve hal Kompleksinin neden geç başladığını da vatandaşlara anlatmalıyız. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimleri öncesinde sen-ben değil, biz düşüncesi ile çalışarak seçimlerden zaferle çıkmalıyız ” diye konuştu.
Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan ise, tüm gönül kırgınlıklarını geride bırakarak, yerel seçimlere odaklanılması gerektiğine vurgu yaptı.
Karan; “Mersin Büyükşehir Belediyesini ve Anamur başta olmak üzere seçimleri nasıl kazanırız buna odaklanmalıyız. Toplantılarımızın konusu bu olmalı. Eksikliklerimizi kendi içimizde konuşarak telafi etmeliyiz, boş söylentilerle zaman kaybetmemeliyiz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in Anamur’a verdiği önemi hepimiz biliyoruz. İlçemize gelen hizmetler öyle küçük hizmetler değil. Kırsal kesimdeki bağlantı yollarından, kent merkezindeki hizmetlere kadar, Tarımdan, Eğitime, Sağlıktan, Evde Bakıma, Refakatçi evine kadar toplumun her kesiminden vatandaşlara dokunan hizmetler veriliyor. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizlerin görevi Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini halkımıza anlatarak, Vahap Seçer Başkanımıza ve Anamur Adayımız Durmuş Deniz’e oy istemektir. Yerel seçimlerde tek yumruk olacak, tıpkı Mersin Büyükşehirde olduğu gibi Anamur’u Sosyal Belediyecilik anlayışı ile tanıştıracak, Mersin ve İlçelerinde Seçimleri Kazanacağız!" dedi.
CHP Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz de tüm konuşmalara katıldığını ifade ederek, "Bizler dayanışma içinde olursak, dış etkenler bizleri yıldıramaz. Tüm çalışmalarımızda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve şahsıma destek istiyorum.
Tüm partililerimizin çalışmalarının da aynı doğrultuda olduğunu biliyorum. Mersin ve Anamur aynı siyasi görüşten belediye başkanları olması halinde çalışmaların da daha uyumlu olacağına inanıyorum. Gün birlik ve dayanışma günü. Biz birlikte birçok projeye imza atacağız. Seçimleri de çok çalışıp, gönüllere girecek Seçimleri kazanacağız. Buna inanıyorum, sizlerinde o inançla çalışmalarını istiyorum” dedi.
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


