Tarih: 15.08.2022 13:13

Yeşil Vadi'de ünlüler resitali

Facebook Twitter Linked-in

Kağıthane Belediyesi tarafından yaz boyu devam edecek, Yeşil Vadi Gençlik Konserleri kapsamında Mustafa Ceceli ve Eypio sahne alarak sevilen şarkılarını söyledi.

Kağıthane Belediyesi tarafından iki gün yapılan gençlik konserlerinde ilk gün Mustafa Ceceli sahne aldı.  Ceceli; Mühür, Öptüm Nefesinden, Maşallah, Salıncak, Tut Elimden gibi şarkılarını Kağıthaneliler için söyledi. İkinci gün sahne alan ünlü rapçi Eypio ise Günah Benim, Naim, Sen, Çukur, Yan adlı şarkılarıyla 1,5 saat boyunca sahnedeydi.

Kağıthane Belediyesi eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda desteklediği gençlere seslenen Kağıthane Belediye Başkan Mevlüt Öztekin; '' Sizlerin her anlamda daha güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Projelerimizin birçoğunu siz gençler için tasarladık. Söz verdiğimiz 53 projemizin %90'ını hayata geçirirken bunların çoğunluğu; sizlerin eğitim ve sosyal hayatınıza büyük değer katacak.'' ifadesinde bulundu.

Kağıthane Belediyesi Yeşil Vadi gençlik konserleri yaz süresince devam edeceği ve etkinliklerin belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —