Tarih: 26.08.2022 09:16

Ulusal forma ile tanıştı. Norveç A Ulusal Ekibi’nda 11 kez forma şansı buldu

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun ilk maçında 6 Ağustos Cumartesi günü Vodafone Park’ta Kayserispor’u ağırlayacak olan Beşiktaş , bu maçın hazırlıklarına Ümraniye’de bulunan Nevzat Demir Tesisleri’nde yapmış olduğu antrenman ile devam etti. Sıhhat sorunları bulunan Atiba Hutchinson ve Josef De Souza’nın yer almadığı antrenmanda adı İtalya Serie A meritslot ekiplerinden Torino ile anılan Emirhan İlkhan ve dün gece İstanbul’a gelen Artur Masuaku da yer aldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de takip etmiş olduğu antrenman öncesi basın mensupları ile mini toplantı meydana getiren Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. Beşiktaş’a iki orta saha oyuncusu katmak için aktarma çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kazancı, Sivasspor oyuncusu Kerem Atakan Kesgin ile ilgilendiklerini ve başarıya ulaşmış oyuncuyu takımda görmek istediklerini söylemiş oldu. Öte taraftan Teknik Direktör Valerien Ismael’in Serdar Saatcı’nın performansından memnun olmadığı için antrenmanda olmadığını dile getiren Ceyhun Kazancı, oyuncunun kadro dışı olmadığını fakat biriki takımda çalışmalarına devam ettiğini söylemiş oldu.

Antrenör Valerian Ismael rehberliğinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ile başladı. Antrenmanın kapalı bölümünde ise meritslot giriş siyah-beyazlı futbolcular taktiksel çalışarak arkalarından paslar yaptı.

Siyah beyazlılar yarınki antrenmanda Kayserispor ile oynayacakları maça hazırlanmaya devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —