Tarih: 28.11.2022 13:19

Nazolabial Dolgu

Facebook Twitter Linked-in

 

Nazolabial kıvrımlar, burnu ve ağzı birbirine bağlayan çizgilerdir. Bu kıvrımlar normal yaşlanma ve güneş hasarının bir parçasıdır, ancak kalıtsal da olabilirler. Nazolabial dolgu maddeleri, bu çizgileri düzeltmeye ve size daha genç bir görünüm kazandırmaya yardımcı olan cerrahi olmayan bir yöntemdir. Bu uygulama için tercih edilen dolgu maddeleri aşağıdakileri tedavi etmek için kullanılabilir:

Gülümseme çizgileri veya gülme çizgileri olarak da bilinen nazolabial kıvrımlar, burun boyunca uzanan ve ağzın köşelerine kadar uzanan kırışıklıklardır. Yüzünüzdeki derinin zamanla gerilmesinden kaynaklanırlar. Bu aşamada nazolabial dolgu etkili fırsatları beraberinde getirmektedir. Çünkü bu sayede estetik bir görselliğin son derece pratik bir şekilde ortaya çıkması mümkün olacaktır.

Nazolabial kıvrım, görünüşünü iyileştirmek isteyen insanlar için ortak bir endişe kaynağıdır. Hacim kazandırmak ve şekli eski haline getirmek için cilde enjekte edilen dermal dolgu maddeleri de dahil olmak üzere çeşitli farklı yöntemlerle tedavi edilebilir. https://www.dryusuftopal.com/nazolabial-dolgu/ internet sayfası tam da bu noktada mükemmel bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —