Tarih: 17.06.2023 14:20

Anamur 7/24 Tuor Sahibi Batuhan Temel Babalar  Gününü Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur 7/24 Tour işletme sahibi Batuhan Temel, Babalar günü kutladı. “Babalar, sevgileriyle büyüyen çocuklarınen değerli Varlıklarıdır. Tüm Babalara Babalar Günü'nüz Kutlu Olsun, Sevgi Dolu Bir Gün Dilerim.” Diyen Temel, Anamur 7/24 Tour  Turizm İşletme Sahibi ve Nomia Transfer sorumlusu Batuhan Temel, Şehit babaları başta olmak üzere herkesin gününü kutladı.  Batuhan Temel, Babalar, ailenin rızık temin edeni ve koruyucusu olarak  güven duyduğumuz saygıyı ve sevgiyi hak eden, yeri doldurulamayan değeri ölçülemeyen, bizlere gösterdiği şefkatle,  hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, en başta da şefkati ve sabrı öğreten, eli öpülesi büyüklerimizdir.

Bizleri yaşatabilmek için kendi hayatını adayan babalarımızın hakkını asla ödeyemeyiz. Onlara yaşamlarının her anında destek olmak,  sevgilerine sevgi ve saygı, merhametlerine nezaket, bizim için verdikleri mücadelelere saygı ile karşılık vererek anlam katmak bizim en başta görevlerimizdir.  Çünkü  onun yeri doldurulmaz yüce bir değerdir.  Dünyanın en güven veren, en en yüce duygularından biridir.  Yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakat, cesaret, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimizle hayatın değerlerine ortak olan babamıza, hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin görevidir.

Bu anlamda, başta Şehit babalarımızın Babalar Günü’nü en samimi duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek temennisi ile ellerinden öpüyorum.' dedi.  Batuhan Temel Babalar gününde de tıpkı anneler gününde  olduğu gibi Anamur 724 Tour ile  havaalanına transfer yapacak olan annelerin de ücretsiz taşıyacaklarını sözlerine ekledi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —