Tarih: 20.01.2023 15:22

Anamur 724 Tour’dan Öğrencilere Kampanyalı Tatil Müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Kuruluşunun birinci yılında yenilikler ve kampanyalarla yıl boyunca gündemden düşmeyen Anamur 7-24 Tour, şimdi de öğrencilere kampanyalı transfer müjdesi verdi.
Şehit ailelerinin bireyleri ise ücretsiz olarak taşınacak. Her zaman olduğu gibi Gazipaşa Hava Alanı ile Anamur, Bozyazı, Aydıncık  başta olmak üzere transferlerini konforlu ve yeni araçlarla sürdüren Anamur 7-24 tour, öğrenciler için yarı yıl tatiline özel bir kampanya başlattı.
İşletme sahibi genç iş insanı Batuhan Temel, kapmpanya kapsamına öğrencilerin alındığını söyledi. Temel, Gazipaşa Anamur arası turların öğrenciler için 50 TL, Bozyazı’ya gidecek olan veya Bozyazı’dan alınacak öğrenciler için ise bu rakamın 70 TL olduğunu söyledi.
Eğitim yaşamları ve sonrasında öğrencilere başarılar dileyen Anamur 7-24 Tour sahibi Batuhan Temel, şehit aile bireylerinin ise ücretsiz taşınmasına devam edeceklerini söyledi.
Bu kampanyanın sadece öğrencileri kapsadığını kaydeden Temel, öğrencilerin dışında kalan yolcularımız için ücretin 100 TL olarak devam edeceğinin altını çizdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —