Tarih: 16.11.2022 07:09

Anamur 7/24 Tour’dan Anamur-Gazipaşa Ekonomik ve Kalite Tur

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- Anamur’un en ekonomik ve kaliteli tur şirketi Anamur 7/24 Tour, Anamur’dan Gazipaşa Hava Alanına hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Yolcularını bulundukları yerden alarak istedikleri yere bırakan Anamur 7/24 Tour, günlük ortalama 4 uçağın seferlerinden gelen yolculara hizmet veriyor. Son model araçları ve tecrübeli personel ve yolcuları ile güzel bir iletişim içerisinde olan kaptanları ile hizmetlerini aralıksız sürdüren Anamur 7/24 Tour, şirket sahibi Batuhan Temeli’in azami gayretleri ile de hizmetteki kalitesini en üst düzeye çıkarmış durumda.
Genç girişimci ruhu ile akranlarına örnek olan İş İnsanı Batuhan Temel, babası Nomia tur sahibi Veli Kadir  Temel’den aldığı iş ahlakı ve prensiplerini kendi şirketi Anamur 7/24 Tourda da taviz vermeden sürdürüyor.  Sahibi olduğu Anamur 7/24 Tour’un 10 aylık yeni bir şirket olmasına rağmen Anamur da olduğu gibi Bozyazı, Aydıncık, Gülnar ve çevre ilçelerde de önemli bir itibar gördüğünü kaydeden Batuhan Temel; “Şu ana kadar Anamur ve yakın ilçelerimizin önemli bir kesimine hizmet etmek nasip oldu. Bu güne kadar müşterilerimizden olumsuz bir dönüş olmadı. Aksine, çok sayıda teşekkür ve takdir edildik. Bunun anlamı, müşterilerimizin ekip, araç ve kaptanlarımızdan memnun olmaları. Böyle olmasaydı zaten on ay gibi kısa bir sürede bu denli büyümemiz mümkün olmazdı.
Bu anlamda bizi tercih eden ve en azından hizmetlerimizi kendilerine sunmamız konusunda bana ve ekibime fırsat veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, onlara layık olmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğimizi bilmelerini istiyorum.” İfadelerine yer verdi.   
Anamur 7/24 Tour olarak hedeflerinin  Gazipaşa Hava alanı ile Anamur ve çevre ilçeler arasındaki seferleri en ekonomik ve kaliteli olarak sürdüreceklerini kaydeden şirket sahibi Batuhan Temel, “Biz sizin için varız. Kalite konfor ve fiyat endeksimizie güveniyoruz. Hizmetlerimizi en az bir kez sizin de denemenizi istiyoruz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —