Tarih: 12.05.2023 14:53

Anamur 724 Tour ve Nomia Tranferden Anneler Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur 7/24 Tour  Turizm İşletme Sahibi ve Nomia Transfer sorumlusu Batuhan Temel, Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin gününü kutladı. Annelerin, Dünya’nın en yüce varlıkları olduğunu kaydeden Temel, Anneler,  yaşadığımız Dünya’nın en yüce varlıklarıdır. Sevginin ve saygının en yücesini hak edenlerdir. Annelerimiz, yeri doldurulamayan değeri ölçülemeyen, bizlere gösterdiği şefkatle,  hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, en başta da şefkati ve sabrı öğreten, hayatımıza anlam katan eli öpülesi büyüklerimizdir.
Bilmeliyiz ki, bizleri canından bir parça olarak dünyaya getiren, hayatını bize adayan annelerimizin hakkı ne yapsak asla ödenemez. Onlara yaşamlarının her anında destek olmak,  sevgilerine sevgi ve saygı, merhametlerine nezaket, bizim için verdikleri mücadelelere saygı ile karşılık vererek anlam katmak bizim en başta görevlerimizdir.  Çünkü  annelik yeri doldurulmaz yüce bir değeri, Dünyanın en güzel en temiz en masum ve en yüce duygularından biridir.
Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakat, cesaret, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin görevidir.
Bu anlamda, başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en samimi duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek temennisi ile ellerinden öpüyorum.' dedi.  Batuhan Temel Anneler gününde Anamur 724 Tour ile  havaalanına transfer yapacak olan annelerin de ücretsiz taşıycaklarını sözlerine ekledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —