Tarih: 20.08.2022 14:59

Siz kombininizdeki “Mavi”yi nasıl alırsınız? İndigo mu?, Lavanta Mavisi’mi?

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl olduğu gibi bu sene de canlı renklerin ön planda olduğu bir moda yılı görüyoruz. Modanın tasarım merkezi 'Zühre'nin 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda da yine ‘Mavi’nin onlarca tonu yer alıyor. Mavi’nin canlı tonları ile birlikte ile yeni moda “indigo” ve 'Lavanta Mavisi' de Zühre koleksiyonunda yerini aldı ve her zaman Zühre kadınlarına “sakin” mavi suları andıran huzurlu bir modanın kapılarını açıyor.

İç huzuru simgeleyen mavi ve tonları ile 'Farkını Hisset'!

Mavinin indigo mavisi ve kobalt maviden deniz köpüğüne, petrol mavisinden turkuaza geniş bir yelpazesi de mevcut… 2022’nin en trend renklerinden olan açık mavi renkleri olan; Alice mavisi, Husky mavisi, Celeste, Aqua mavi, Gök mavisi, Bebek mavisi, Toz mavisi, Deniz salyangozu mavisi ve Lavanta mavisi de Zühre koleksiyonlarının öne çıkan mavi tonlarından... Çoğu insanın gardırobunda mavi kaçınılmaz bir renktir. Çoğu insan mavinin en sevdiği renk olduğunu söyler. Mavi; tutarlılık, otorite ve güç ile birlikte güvenilirliği, istikrarı ve güveni sembolize eder. 

Tarzınızı yansıtan seçimlerle kombinleriniz ruhunuza da hitap etsin!

Tek bir mavi parça ile kombinlenen toplam beyaz bir siluet ya da total monokrom görünümler 2022’nin en öne çıkan trendlerinin başında geliyor.

Mavi renk, huzur veya ciddiyet ve aradaki bir sürü başka şey anlamına gelebilir. Mavi, bir yandan sakinleştirici bir renktir. Zühre Koleksiyonu'ndan mavi bir gömlek ile yapacağınız kombin gün içerisinde size bir 'esenlik' hissi verir. Öte yandan, mavi renk geleneksel ve ciddi bir şeyi temsil edebilir. Mavi tonları her zaman iyi bir seçimdir çünkü onunla asla yanlış bir seçim yapmış olmazsınız çünkü mavi giymek, diğer herhangi bir 'nötr' rengi giymek kadar yani siyah, gri ve beyaz giymek kadar rahattır.

Siz de mavinin en güzel tonlarını etek, bluz, pantolon, ikili ve üçlü takımlar, pardösüler, giy-çık’lar da bulmak istiyorsanız Zühre.com.tr’den Zühre koleksiyonlarına göz atarak alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Modanın kalbine en yakın Zühre mağazasından ya da tek tık’la Zühre.com.tr’den ulaşabilir, tüm alışverişlerinizi kapıda ödeme, hızlı kargo, indirim avantajları ile de “Zühre.com.tr” den güvenle yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —