Tarih: 01.09.2022 09:02

Kulübüne karşı savaşır

Facebook Twitter Linked-in

Boubacar Kuyat'ın son zamanlarda kadrosuyla sorunları olduğu ve  yaz tatilinde takımdan ayrılabileceği söyleniyor. Sonunda, Metz'in Valenciennes'e ortakbet karşı Ligue 1 maçına katılmayı reddeden Malili savunma oyuncusu, kulüp tarafından dört gün süreyle uzaklaştırıldı. Süspansiyon sırasında, takımdan ayrı olarak antrenman yapmaya devam etti.

Tavsiye için yüksek beklentiler

Metz, Boubacar Kuyat'ın takımdan ayrılması konusundaki tutumlarını açıklıyor. Fransa, 2020'de Troyes ekibine katılan Malili oyuncusu için 10 milyon euro, referanslar için ise 3.5 milyon euro istiyor.

Metz'de son birkaç gündür forma giyen golcü Georgios Mikoutadze'nin de Galatasaray'a teklifte bulunduğu söyleniyor.

Spor Toto 1. Liga'nın ilk haftasında sahaya çıkan Sakaryaspor, Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı teknik adam Turgay Alteng, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

'Baştan sona istediğimizi yaptığımızı söyleyebilirim. İyi bir başlangıç ​​yaptık. Daha önce yapılması gerekenleri bitiremedik, baştan sona birçok pozisyon aldık ve kendi oyun planımız hakim oldu. Ciddiyetten uzak durduğun sürece hayat seni hemen cezalandırır. Bugün tam olarak bu oldu. Son dakikada  topu rakibe verdik. Hücum olmasaydı çok üzülürdüm, yani oyun diyebilirim, iki takımın toplumdaki kardeşliğinin ortakbet giriş bir resitaliydi. Umarım bu dostluk Türk futboluna örnek olur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —