Tarih: 10.01.2023 14:31

Ameliyatsız Gençleşmenin Yeni Yolu: Yüz Mezoterapisi

Facebook Twitter Linked-in

 

Dr. Ömer Fatih Şahin, anti-aging çalışmaları kapsamında uygulanan yüz mezoterapisi hakkında bilgi verdi.

Cilt içine mikro enjeksiyonlar uygulanarak vücutta bulunan ağrı, hastalık veya kozmetik sorunların tedavi edilmesi işlemine mezoterapi ismi veriliyor. Vücutta birçok noktaya mezoterapi işlemi uygulanabilirken yüz mezoterapisi de gerçekleştirilen uygulamalar arasında yer alıyor. En sık tercih edilen ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemlerinden biri olarak kabul edilen mezoterapi, her cilt tipine uygulanabiliyor. Oldukça kısa süre içinde tamamlanabilen, yan etki ve alerji riski düşük olan mezoterapi, en güvenli işlemlerden biri olarak kabul ediliyor.

İstanbul'da mezoterapi hizmeti sunmaya devam eden Dr. Ömer Fatih Şahin, mezoterapi işlemleriyle ilgili bilgi verdi. Mezoterapinin yalnızca yaşlanma karşıtı değil; leke, akne izleri ve gözenek sorunu gibi birçok cilt problemine karşı kullanılabildiğini dile getiren Dr. Şahin, şu ifadeleri kullandı:

'MEZOTERAPİ İLE CİLDİN ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI SAĞLANIR'

'Stres, kötü beslenme, uykusuzluk ve yaşlanma ile ciltte kolajen miktarı azalır, cilt canlılığını kaybeder. Mat ve kuru görünür. Ciltte mimik kaslarının da etkisiyle kırışıklıklar ve sarkmalar oluşur. Cilt mezoterapisi cildin ihtiyacı olan bileşenlerin cilt içerisine minik iğnelerle verilmesi yöntemidir. Tedavide amaç cildimizdeki hücrelerin daha iyi çalışmasının sağlanmasıdır. Cildimizdeki sorunun kaynağına göre hücrelerin ihtiyacı olan vitamin, kolajen, ve mineraller cilde enjekte edilir. Böylece cilt eski canlılığına ve pürüssüzlüğüne kavuşur. Cilt mezoterapisi yaşlanma etkilerinin oluşmasını yavaşlatmak için de kullanılmakta, bunun yanı sıra; leke, akne izleri, gözenek sorunu gibi farklı cilt problemlerinde de tercih edilmektedir.

İstanbul mezoterapi uygulamalarını sürdüren Dr. Ömer Fatih Şahin, işlemlerinden yararlanmak isteyen herkesin www.omerfatihsahin.com web sitesini ziyaret edebileceğini, kendisine telefon ya da mail yoluyla ulaşılabileceğini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —