Tarih: 07.09.2022 14:04

On Off Moto & Kamp, Amazon Lojistik ile motosiklet ve doğa tutkusunu ticarete dönüştürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Geniş ürün yelpazesi ile motosiklet ve doğa severlerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yola çıkan On Off Moto & Kamp, Amazon.com.tr üzerinde açtığı mağaza ile işlerini daha da büyütüyor. Kendilerini  başarıya götüren en önemli etkenlerden birinin Amazon.com.tr’nin satış ortaklarına sunduğu Amazon Lojistik (FBA) desteği olduğunu belirten On Off Moto & Kamp Kurucusu Mustafa Uğur, Amazon’a ürün girişi yapmanın dahi e-ticarete bakış açılarına yenilikler kattığını söyledi.

Motosiklet aksesuar ve ekipmanları, doğada yaşam ve kamp malzemeleri üzerine geniş bir ürün yelpazesine sahip olan On Off Moto & Kamp, Amazon.com.tr’deki mağazası ile işlerini daha da büyütüyor. Amazon Lojistik (FBA) eğitimlerini tamamlayarak hızlıca Amazon.com.tr üzerinden satışlarına başlayan On Off Moto & Kamp, motosiklet için koruma aksesuarlarından lastik, yağ, filtre, temizlik ürünlerine, kamp mutfağı ürünlerinden çadır ve uyku tulumlarına birçok ürünü Amazon Lojistik desteğiyle müşterilerine güvenilir ve hızlı bir şekilde ulaştırıyor.

Ürünlerinin yüzde 80’i ithal yüzde 20’si ise kendi üretimi olan ve motosiklet ve kamp malzemelerinin satışını tek mağazada bir arada yapan On Off Moto & Kamp, bu satış konsepti ile Türkiye’de tek mağaza olma özelliğini taşıyor. Firma aynı zamanda 5 ayrı markanın da Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.

“Amacım, motosiklet sürücülerine ve doğa severlere destek olmak”

Motor sürüş deneyimini ve doğa sevgisini ticari bir başarıya dönüştüren On Off Moto & Kamp Kurucusu Mustafa Uğur şunları söyledi: “22 yıllık motor sürüş ve bu alanda 14 yıllık eğitmenlik tecrübem var. Hobimi işime çevirmek ve aynı zamanda iyi şartlarda, kaliteli bir deneyim yaşamayı seven motosiklet sürücüsü ve doğa sever yol arkadaşlarımıza destek olmak gayesiyle bu yola çıktım. On Off Moto markamız ile motosiklet aksesuar ve ekipmanlarının, On Off Kamp markamız ile de doğada yaşam ve kamp malzemelerinin satışını yapıyoruz.”

“Amazon.com.tr’nin satışlarımıza etkisi yüzde 80’in üzerinde”

E-ticarete atılmanın ilk aşamada korkutucu olduğunu ancak en başından beri e-ticaretin geleceğin devrimi olacağına inandığını belirten Uğur, sözlerine şöyle devam etti: “E-ticaret, bizim için oldukça önemli. Öyle ki, en önemli satış kanallarımızdan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dolayısıyla çalışmalarımızı da bu yönde şekillendiriyoruz. Bu düşünceyle, Amazon Lojistik ile sunulan eğitim programlarını takip ettik ve hızla mağazamızı açarak envanterimizi yükledik. Sekiz ay gibi kısa bir sürede 4 binden fazla arkadaşımıza ürün kargolayarak satışlarımızın yüzde 80 oranında artmasını sağladık. Öyle ki, özellikle Amazon Lojistik de bulunan Prime etiketli ürünlerimizin satışına yetişemiyoruz. Amazon Türkiye mağazamız sayesinde markamızı tanımayan motosiklet ve kamp tutkunu kalmadı diyebilirim.

Şu anda Amazon.com.tr’de yer alan mağazamız üzerinden geniş ürün yelpazemizin büyük bir kısmını müşterilerimizle buluşturuyoruz ve yakın zamanda buradaki ürün sayımızı on kat artırmayı hedefliyoruz. Amazon Lojistik kullanmayı düşünen tüm satış ortaklarına hiç beklemeden bir an önce başlamalarını ve Amazon’un gücünden yaralanmalarını öneririm.”

Amazon Lojistik (FBA) nedir?

Amazon Lojistik (FBA), Amazon’un satış ortaklarına güvenilir ve hızlı teslimat olanağı sunarak işlerini büyütmelerini desteklediği programıdır. Amazon Lojistik desteğini kullanan satış ortakları, Amazon.com.tr’nin anlaşmalı lojistik sağlayıcılarından ve müşteri hizmetlerinden faydalanabilirler. Amazon Lojistik desteği, satış ortaklarının ürünlerini Amazon Türkiye’nin anlaşmalı lojistik merkezlerinde depolamalarına olanak sağlayarak siparişlerin hazırlama, paketleme, hızlı teslimat ile gönderme süreçlerini yönetir ve bu siparişler için 7/24 müşteri hizmeti sağlar. Böylece Amazon Lojistik, işletmelerin işlerini büyütmelerinde ve daha fazla müşteriye ulaşmalarında onlara destek olur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —