Tarih: 04.02.2023 14:16

Aljinat Temizleyici Neden Kullanılır

Facebook Twitter Linked-in

 

Aljinat temizleyici dişçilikte kullanılan paslanmaz çelik aletlerin dezenfekte edilmesinde kullanılır. Oldukça etkili bir temizlik sağlar. Düzenli bir şekilde bu aletler kullanıldığı zaman ürünlerinizin rengini daha canlı ve parlak gösterir. Uzun süre kullanılan bu ürün çeşidi ile bu çelik aletleriniz yani alınmış gibi canlı ve parlak bir görünüme kavuşur. . Altmış derecenin üzerinde dahi kullanıcıları rahatsız edecek bir koku yaymaz. Bu neden ile çok rahat bir kullanım sağlar.

 

 Ojenol ve yapıştırma simanı gibi zor kimyasallar da bile oldukça iyi bir temizleme başarısı sağlar. Bu ürün konsantre bir ürün olarak hazırlanmıştır. Bu neden ile seyreltilerek kullanılmaktadır. Farklı malzemeler ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Sizler de rahatlıkla bu ürün çeşitlerini satın alarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Aljinat Temizleyici Kullanımı

Aljinat temizleyici dişçilik alanında kullanılan bir ürün çeşididir. Kullanımı kolay olan bu ürün ile dişçilik de kullanılan birçok paslanmaz Çelik ürünün temizlenmesi için en çok tercih edilen temizleyiciler arasında yer alır. Çok koşa bir süre de ürünlerin temizlenmesini sağlar. Ürünün kir yoğunluğuna göre beş dakika gibi bir süre içerisinde temizlemeye yardımcı olur. Kısa süre de bu ürünlerin temizliği sağlanarak iş yükü hafifletilir. Bir çok diş polikliniğinde en çok tercih edilen ürün çeşididir.

 

Aljinat Temizleyicinin Özellikleri Nelerdir

Aljinat temizleyici diş ünitelerinde kullanılan inorganik olan kirlilikleri temizleme de etkili olan bir üründür. Beş dakika kadar kısa bir süre de temizleme işlemini en iyi şekilde yapar. Bazen kirliliklerin yoğunluğuna göre bu süre de değişiklikler olabilir. Ürün konsantre bir ürün çeşidi olduğu için seyreltilerek kullanılır ve kullanımın ardından iyice durulanır. Ürünlerinizi kısa süre içerisinde en iyi şekilde temizler.

 

Sizler de rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Birçok farklı yüzey de kullanıma uygun olan temizleyici çeşitlerinden biridir. Sizler de bu ürün çeşitlerini satın almak isterseniz https://detrox.com.tr/urunler/medikal/tibbi-alet-ve-endoskop-temizleyicileri/detro-dent/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site de ürünün göresellerini inceleyebilirsiniz. Almak istediğiniz kadar da ürün çeşidini en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —