11199,31%0,09
42,57% 0,02
49,62% 0,08
5737,02% 0,01
9297,33% 0,00
Türk basketboluna genç yetenekler kazandırma vizyonuyla altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Aliağa Petkim Spor, altyapısından yetişen 4 oyuncu ile sözleşme imzalayarak oyuncuları A Takım kadrosuna aldı.
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Aliağa Petkim Spor, Aliağa Belediye Spor Salonu’nda yapılan imza töreniyle altyapısında yetişen 4 oyuncuyu A Takım kadrosuna aldı.
Altyapıda yetişen Meriç Kuntker imzalanan 4 yıllık sözleşme kapsamında A Takım daimi kadrosunda oynayacak. 4 yıllık sözleşme imzalanan diğer oyuncular Kerem Durmaz ve Kaan Tor, A Takım genişletilmiş kadroda yer alacak ve BGL takımda forma giyecekler. 4 yıllık sözleşme imzalanan Osman Cevahir ise sezon sonuna kadar Karşıyaka Belediyesi’ne kiralandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.