Tarih: 09.09.2022 08:15

Grubun en güvenli oyuncusu

Facebook Twitter Linked-in

Seth'le çok iyi gidiyor. Masuaku ayrıca bir akrobat olarak da yardımcı olur. Top çalmaları var ve eğer araya girerse bu hafta yardımcı olacak. Guti, Weghorst'un yardımı şeklinde yardım sağladı.

Forvet arayan Simbom, Andrea Belotti'yi Roma'ya kaptırdı. Yol tamamen Fransa'ya döndü. Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi isteyen sarı-kırmızılı ekip, bu hafta son kez karşı karşıya gelecek. Parisli temsilci, yılda yaklaşık 8 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki forvet için orta yol arıyor. Galatasaray yönetimi bunun bir kısmını, yaklaşık 3 milyon avroyu markabet ödemeyi teklif etti. Her iki taraf da bu hafta  son kez müzakere masasına oturacak.

Kesinlikle bir forvet istiyorlar

Müzakereler başarılı olmazsa, Arjantinli oyuncuların listesi tamamen kapanacak. İğne daha sonra Rusya'ya dönecek.  Moskova Spartalıları için oynayan ve prensipte anlaşan Shamal Nicholson, yeniden müzakere edecek. Jamaikalı  transferin son gününe kadar sıkı çalışacak. Sarı-kırmızılı takımda teknik komite, geçiş süreci kapanmadan önce mutlaka işaretçiyi hareket ettirmek isteyecektir.

Metin Calabasas

Galatasaray başantrenörü Okan Brook, önceki gün en az 3 bölge daha Trabzonspor'a taşıyacağını açıkladı. Alanlardan birinde çamurluk şanzıman olduğu anlaşıldı. İngiliz medya kaynaklarına göre Aslan,  Premier Lig'e transfer oldu. Sarı-kırmızılı kulübün Southampton'da forma giyen Nathan Redmond ile ilgilendiği bildirildi. Ancak ilk olarak kırmızı beyazlı kulüplerin 7 milyon avroluk markabet giriş bir fiyat etiketi ile açıldığı açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —