Tarih: 12.09.2022 11:59

Bursa’da “Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri” etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi, doğa sporlarını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında  Hüdavendigar Kent Parkı’nda Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, dağcılık, bisiklet, kano, rafting, mağaracılık, motor sporları, yelken, off road, dalış, izcilik, kayak ve snowboard, kamp-karavan, hava sporları, bocce, kanyon, atletizm ve model uçak gibi birçok branş tanıtıldı.

Arama kurtarma ve tatbikat gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte, 50 spor kulübü, spor topluluğu ve kamu kurumu faaliyet yaptı.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, stantları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa’nın turizm değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla farklı etkinliklere imza attıklarını ifade eden Yıldız, “Bursa’nın gelişen yüzünü turizm olarak belirledik. Bursa’da yapılabilecek doğa sporlarını ulusal ve uluslararası mecrada tanıtmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —