Tarih: 03.10.2022 05:13

Şirket haberleri

Facebook Twitter Linked-in

https://storage.googleapis.com/valuezon/applicants/1544/messages/5637/blobid2.png

PAY

YENİ PAZAR

ESKİ PAZAR

ALCTL

Z

N

ALMAD

N

T

AYEN

Z

N

BLCYT

Z

N

BOBET

Z

N

BRSAN

Z

N

DAPGM

Z

N

ESCAR

N

Z

INFO

Z

N

IZFAS

N

T

KARTN

Z

N

MAGEN

Z

N

PRKAB

Z

N

TSPOR

Z

N

ZOREN

N

Z

Z: Yıldız Pazar, N: Ana Pazar, T: Alt Pazar

AEFES – 2 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

AKSUE & ARASE & GMTAS & TEKTU – VBTS kapsamında şirket paylarına 2 Kasım’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

AKYHO – Tarsan Gıda’nın %80 payının 65,5 milyon TL bedelle satın alınmasına karar verildiği açıklandı.

ALARK – Geçtiğimiz hafta gelen uzlaştırma fiyatı değişikliğinin şirketin yıl sonu finansal beklentilerinde değişikliğe sebebiyet vermeyeceği açıklandı.

ALGYO – İstanbul Beyoğlu’ndaki Alarko – DİM İş Merkezi'nin 4 bağımsız bölümünün 39,6 milyon TL’ye Sürgü Gayrimenkul’e satıldığı açıklandı.

ANELE – TOGG Gemlik Kampüs projesi PD Workshop tesisleri elektrik işlerinin yapılmasına yönelik devam eden sözleşmeye ek olarak 48,9 milyon TL’lik sözleşme imzalandığı açıklandı.

ATSYH – Şirketin iştiraki Naviga Tekstil ile Markap Tekstil arasında 1,5 milyon euro bedelli İmalat Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

AYDEM – 0,88 milyon dolar değerinde şirket eurobondlarının geri alındığı, işlem tutarının 0,66 milyon dolar olduğu açıklandı.

AYGAZ – 179 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihracı kapsamında taleplerin toplandığı açıklandı.

BSOKE – AKBNK’nın iznine tabi olarak şirketin Batıçim Enerji nezdinde sahip olduğu payların tamamının BTCIM’a 8,7 milyon dolar bedelle, BTCIM’e olan borçlarından mahsup edilmek suretiyle gerçekleştirildiği açıklandı.

COSMO – Şirketin Enerji Ofisi Akaryakıt’taki %60’lık payının tamamını 27,6 milyon TL’ye Erg Uluslararası Lojistik’e sattığı açıklandı.

DENGE – Şirket adına Tayyar Raci Şaşmaz, Cevdet Taşçeken ve Harun Taşçeken aleyhine başlatılan icra takiplerine, Tayyar Raci Şaşmaz, Cevdet Taşçeken ve Harun Taşçeken tarafından borçları bulunmadığı iddiasıyla itiraz edildiği açıklandı.

ERCB – JCR Avrasya tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Notunun, Kısa Vadeli Ulusal Notunun ve not görünümlerinin teyit edildiği açıklandı.

FROTO – Şirketin Afyonkarahisar'da GES Projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı medyada yer aldı.

GARAN – JCR Eurasia tarafından bankanın Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu'nun, Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu'nun, Uzun Vadeli Ulusal Notun ve not görünümlerinin teyit edildiği açıklandı.

GEDIK – Sermaye artırımından elde edilmesi beklenen fonun işletme sermayesi ihtiyacında kullanılmasının planlandığı açıklandı.

GESAN –

JCR Eurasia tarafından şirketin uzun vadeli ulusal kurum notunun AA- (tr), kısa vadeli ulusal kurum notunun J1+ (tr), not görünümlerinin ise stabil olarak belirlendiği açıklandı.

Şirketin %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji’nin ENJSA’ya bağlı dağıtım şirketlerinde 2,1 milyon dolar bedelli iki iş için davet aldığı açıklandı.

GENTS – 7 milyon dolar limitli Yönetici Sorumluluk Sigortasının düzenlendiği açıklandı.

HALKB – 95 gün vadeli 164,7 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

HEDEF & HDFGS – Vepara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri’nin iştiraki ile ilgili Rekabet Kurumu’na başvuru yapıldığı açıklandı.

ISGSY – Tatilbudur’un sermaye artırımına iştirak edileceği açıklandı.

INVEO –

364 gün vadeli 250 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

GEDIK’ın sermaye artırımına iştirak edilmesine, sermaye artırımında kullanılmak üzere 301,1 milyon TL sermaye avansı ödendiği açıklandı.

IZFAS – Yaşar Rulo ve Borghi’den 1,2 milyon TL’ ve 0,36 milyon euro tutarında makine alınacağı açıklandı.

KONTR – Şirket ile bir yabancı müşterisi arasında 6,7 milyon dolar bedelli sözleşme imzalandığı açıklandı.

KRONT – Şirket ile Havelsan arasında siber güvenlik alanında işbirliğine gidileceği açıklandı.

LINK – Banka hesaplarındaki 2 milyon dolarlık kısmın KKM’ye geçirildiği açıklandı.

QNBFB – 91 gün vadeli 134 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

RNPOL –Şirketin Kayseri OSB’deki fabrika binası çatısı üzerine 1056,755 kWp/ 800 kWe lisanssız gücündeki GES’in işletmeye açılmasına teknik bir sakınca bulunmadığı açıklandı.

SMART – 1 milyon dolar limitli Yönetici Sorumluluk Sigortası’nın yenilendiği açıklandı.

SILVR – Silverline ve Esty markalarının kullandırılması sonucu grup şirketi Silverline Ev Gereçleri’nden Temmuz – Eylül dönemi için 0,79 milyon TL tahsil edileceği açıklandı.

TIRE –

Şirket unvanının Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi olarak tescil edildiği açıklandı.

Şirketin OLMK’yı devralması işleminin tescil olduğu ve OLMK’nın %100 pay sahibi olduğu Doğal Kağıt Hammaddeleri’nin şirketin iştiraki haline geldiği açıklandı.

TTKOM – TT Ventures Proje Geliştirme ile İstanbul Portföy arasında GSYF kurulması için anlaşma sağlanması sonrasında, İstanbul Portföy TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu kuruluşuna ilişkin yapılan başvurusunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

UTPYA – UTPYA kodu ile işlem gören şirket payları, şirketin unvanının değişmesinden kaynaklı olarak bugünden itibaren ZEDUR kodu ile işlem görmeye başlayacak.

VAKBN – 63 gün vadeli 647,9 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

ZOREN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Zorlu Doğal Elektrik’in Denizli’de işlettiği 80 MWm / 80 MWe kurulu güce sahip Kızıldere 2 Jeotermal Enerji Santrali'nin mevcut üretim lisansı jeotermal enerji santraline entegre olarak güneş enerjisinden elektrik üretmek amacıyla 91,995 MWm / 80,00 MWe gücünde Birleşik Yenilenebilir Elektrik Üretim Tesisi olarak tadil edildiği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —