-
BIST 100
16319,96%0,41
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,14% 0,23
-
GRAM ALTIN
7110,05% -0,03
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Ali Er: ‘Beni Genel Başkanımız Davet Etti’
Mithat ÜNAL(MHA)-İYİ Parti Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Ali Er, Anamur ve Bozyazı programını tamamladı. Er, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Mithat Ünal'ın, 'Yıllar sonra neden siyasete döndünüz? sorusuna, 'Beni Genel Başkanımız Meral Han?
Mithat ÜNAL(MHA)-İYİ Parti Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Ali Er, Anamur ve Bozyazı programını tamamladı. Geldiği iki günde Anamur ve Bozyazı’yı karış karış gezerek esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Er, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mithat Ünal’ın; 12 Yıl sonra siyasete tekrar neden döndünüz? Ak Parti’den ayrılıp neden İYİ Partiyi tercih ettiniz? Milletvekili seçildiğiniz takdirde yeminden sonra kuracağınız ilk cümle ne olacak? Sorularını yanıtladı. Öncelikle Anavatan Partisi’nin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurucu üyelerinden olduğunu hatırlatan İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Er, Ak Partinin kuruluşundaki siyaset anlayışından ayrılarak tek adam yönetimine doğru yöneldiğini söyledi. Özellikle ekonomi politikasının çok yanlışa gittiğini ve bu gün bu noktaya gelindiğini kaydeden Ali Er, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine imza atmayarak partiden ayrıldığını söyledi.
12 yıl sonra neden siyasete döndüğü ve neden İYİ Partiyi tercih ettiği yönündeki sorusu karşısında da, açık yüreklilikle cevap veren Er; “Bu benim bir isteğim değil, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi, benim hem özelde, hem de parlamentoda arkadaşım. Beni kendisi özellikle davet etti. Seni partiye kaydedelim. Dedi. Ben özellikle kayıt olmayı kabul etmedim. Ön yoklama yapılırsa kaydolabileceğimi söyledim. Mersin halkı beni nerde görmek isterse orada olurum.’ Dedim. Ön yoklama sistemini kabul ettiler, İYİ Partiye öyle kaydoldum.” İfadesini kullandı.
Halkın arasında dolaşırken yoğun ilgi gören Ali Er, özellikle 50 yaş üstü vatandaşların,
‘Kara Çadırın Kara Çocuğu Hoş geldin.’ Diyerek kucakladılar.
Milletvekili olarak Meclise girdiğiniz takdirde, Yemin ettikten sonra Halkın kürsüsünde kuracağınız ilk cümle ne olur? Sorusuna karşı ise İYİ Parti Mersin Milletvekili 3. Sıra Milletvekili Adayı Ali Er, ‘Evrensel Hukuka saygı ve bağlı kalınması’ olurdu. Cevabını verdi. Er Türkiye’yi tek adam yönetiminden kurtararak tekrar parlamenter sisteme geçmek için mücadele vereceklerinin altını çizdi.
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
Yükleniyor

