Tarih: 28.09.2022 14:33

Keşan’da “Trakya 2’nci Pet Fest” başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

KEŞAN-28.09.2022-HİBYA-Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen Trakya 2’nci Pet Fest’in, 2-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nde düzenlenecek etkinlik hakkında konuşan Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Serkan Doğru, “Düzenlediğimiz 2’nci Pet Festivalimiz 2 Ekim Pazar günü saat 12:00’de başlayacak. Dünyamızı paylaştığımız can dostlarımıza karşı duyarlılığı geliştirmeyi hedeflediğimiz festivalimizde çocuklarımızı can dostlarımızla tanıştırmak ve hayvan hakları ile farkındalık oluşturmak için güzel bir fırsat olacak.” ifadelerini kullandı.

Doğru, festival kapsamında hem eğlenileceğini hem de sokak hayvanlarına destek sağlanacağını belirterek, “Etkinliğimizde kedi ve köpek güzellik yarışması gerçekleştirilecek. Festivalden önce düzenlenen kompozisyon, resim, afiş ve fotoğraf yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek.” dedi.

Festival kapsamında; çocuk oyunları, yüz boyama etkinliği, ödüllü çocuk ve ebeveyn yarışmaları, “Hayvan Dostu Satranç Ustaları Mini Satranç Turnuvası düzenleneceği ve yerel müzik gruplarının sahne alacağı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —