-
BIST 100
17764,02%-0,48
-
DOLAR
47,18% 0,04
-
EURO
53,83% -0,12
-
GRAM ALTIN
6196,62% 1,95
-
Ç. ALTIN
9824,82% 1,18
GT4 Avrupa Serisi Son Ayağında Borusan Otomotiv Motorsport Rüzgarı Esti
Rekabetin üst düzeyde olduğu yarışların ilk gününe 30'uncu sırada başlayan Berkay Besler ve Will Burns'un mücadeleyi 27 geçiş yaparak Silver kategoride 2'nci olarak tamamlaması damgasını vurdu.
Rekabetin üst düzeyde olduğu yarışların ilk gününe 30'uncu sırada başlayan Berkay Besler ve Will Burns'un mücadeleyi 27 geçiş yaparak Silver kategoride 2'nci olarak tamamlaması damgasını vurdu. Büyük heyecana sahne olan ikinci gün yarışlarında ise Berkay ve Will ikilisi Silver kategorisini 3'üncü tamamlayarak aynı hafta sonunda üst üste podyuma çıkma başarısı gösterdi.
İspanya’nın Barselona Pisti’nde gerçekleşen GT4 Avrupa Serisi 6'ncı ayağının ilk yarışında Berkay Besler ve Will Burns, 30'uncu sırada başladıkları yarışı olağanüstü bir performansla 27 geçiş yaparak genel klasmanda 3'üncü, Silver kategoride ise 2'nci olarak tamamladılar. Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu ikilisi ise araçlarında yaşadıkları sorun sebebiyle ilk günü genel klasmanda 41'inci, Pro-Am kategorisinde ise 16'ncı olarak bitirdiler.
2 Ekim Pazar günü yapılan ikinci yarışlarda ise Berkay Besler ve William Burns Silver kategoride yarışı 3'üncü, genel klasmanda ise 5'inci sırada tamamladılar ve böylece iki günde de podyuma çıkma başarısı göstererek İspanya’da Türk Bayrağını göndere çektirdiler. Yağız ve Jason ikilisi ise ikinci günü genel klasmanda 29'uncu Pro-Am kategorisinde ise 14'üncü olarak bitirdiler.
Otomobil sporlarını geliştirmek, genç sporcuları desteklemek ve Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek hedefiyle ilerlemeye devam edeceklerini belirten Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kocabıyık, Türkiye'yi GT4 Avrupa Serisi'nde beş yıldır kesintisiz olarak temsil eden ilk ve tek takım olduklarına dikkat çekti. Kocabıyık, "2008'den bu yana ülkemizi uluslararası arenada gururlandıran onlarca genç ve yetenekli sporcu yetiştirmekten çok mutluyuz. 2022 sezonunu da toplam beş ülkede altı ayrı pistte mücadele ederek 4 kupayla tamamladık. Sezonun son ayak yarışlarında iki gün üst üste podyuma çıkarak bizlere büyük bir mutluluk yaşatan tüm takımı tebrik ederim. Önümüzdeki yılda yine aynı motivasyonla ve yeni gelecek BMW M4 GT4 yarış otomobillerimizle birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Borusan Oto, Gedik Piliç, Supsan ve Glasurit’tir.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur 3 Gün Festival Şöleni İle Coştu
18. ANAMUR KÜLTÜR VE MUZ FESTİVALİ GÖRKEMLİ GEÇİYOR
Profesyonel Kahve Servisinde Cimbali Makinesi Kullanmanın Avantajları
Anamur’da 15 Temmuz Demokrasi Ve Vatan Aşkı Meydanları Doldurdu
ANKA-DER33 Başkanı Mehmet Türeden 15 Temmuz Mesajı
Kaymakam Kemal DURU’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı
Mersin Valisi Atilla Toros, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı
Anamur, 15 Temmuz’un 10. Yılında Demokrasi İçin Tek Yürek Oluyor
Mersin Büyükşehir ve Meski’ye 781 Araç Kazandırıldı
Anamur'da Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Ruhu Anlatıldı
Anamur, Uluslararası 18. Kültür ve Muz Festivali Başlıyor!
Dereköy’e Çok Amaçlı Dev Hizmet: Yeni Sosyal Salon Gün Sayıyor
Anamur MHP’de Mehmet Yayla Güven Tazeledi: 15. Olağan Kongrede "Kenetlenme" Vurgusu!
Ak Partinin Milletvekilleri Sahada
Bozyazı Dereköy Spor Bugün Yeniden Sahalara Dönüyor
Hikmet Abi Son Yolculuğuna Malaklar'da Uğurlanacak
ANAMUR'DA 4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ BAŞLIYOR!
MHP Anamur İlçe Başkanlığı 15. Olağan Kongresi 11 Temmuz’da Yapılacak
KKTC 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan Anamur'a Anlamlı Ziyaret
Özel Eğitim Konfederasyonu’ndan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
‘Midas'ın Kördüğümü’ Anemurium Odeon'da Sahnelendi
Anamur’da Zehir Tacirine Suçüstü: Bonzai Operasyonunda 1 Tutuklama
MERSİN'DE SOSYAL MEDYA DOLANDIRICILARINA JANDARMA DARBESİ
Güreşçilerden Kaymakam Kemal DURU’ya Şampiyonluk Sözü
Özgüven’in Aracılığı İle Muhammet’e Hollanda da ki Soydaşlarımızdan Akülü Araba
Yarmasu, İpeklerin Mutluluğunu Bu Görkemli Düğünde Paylaştı
ANAMUR BELEDİYESİNDEN 15 KÖY OKULUNDA SIFIR ATIK SEFERBERLİĞİ
Eğİtİmcİ Yönetmen Yavuz Özcan'dan Anlamlı Kısa Fİlm: 'Eller Görsün'
MHA - Mersin’den Artvin’e Bilim Köprüsü: Mercan Bilim Merkezi Atatepe’de Çocuklarla Buluştu
Yapay zeka çağında gerçek liderlik, geleneği geleceğe dönüştürmek
Yükleniyor


