Tarih: 07.01.2023 16:02

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Dr. Fatih Dölek; ‘Adaylığımı Onbinlerin Önünde Açıklayacağım’

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatih Dökek, Ak Parti Mersin Milletvekili adaylığını Silifke de 10 bin kişinin önünde açıklayacağını ifade ederek iddialı konuştu. Anamur Ünlüselek Hotelin toplantı salonunda Anamurda görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Aday adayı Fatih Dölek, kendisini engellilerin adayı olarak tanıttı. Silifke de kereste tüccarı bir ailenin oğlu olarak tanıtan Doktor Fatih Dölek, milletvekili olmasının hemen akabinde Mersin Eski Devlet Hastanesini en az 400 yataklı fizyoterapi hastanesi haline getirerek felçli engelli vatandaşımızın fizik tedavi görebileceği modern bir hastane haline getireceğini söyledi.
Konuşmasında Anamur Devlet Hastanesini 75’ten 150 yatak kapasitesine çıkaracağının sözünü veren Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin milletvekili Aday Adayı Doktor Fatih Dölek; “ Çünkü yatak kapasitesi artarsa, doktor artar, uzman artar, hemşire artar, hizmetin kalitesi yükselir.” Dedi.
Muhtarların kendisinin baş tacı olduğunu kaydeden Aday Adayı Fatih Dölek, gerekirse 2 otobüs tutarak muhtarlarla Ankaraya gidip, muhtarların bu temennilerini birinci ağızdan genel merkeze duyurmalarını sağlayacağını kaydetti.
Akdeniz, Mezitli, Erdemli Belediyelerine, sahilimizi, engellilerimizin denize girebilecekleri aparatlarla donatmalarını isteyeceğini kaydeden Doktor Fatih Dölek; “Mersin’in sağlık sorunlarını çözmek, tarım sorunlarını çözmek ve bu projeleri hayata geçirmek için milletvekili olmam gerekiyor.” Dedi.
Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Doktor Fatih Dölek, İçten ve yürekten konuşması ile muhtarların gönlünü feth etti.  Muhtarlar “Adaylık açıklamanda biz de yanındayız.” Diyerek Dölek’e destek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —