Tarih: 12.09.2022 08:58

Afyonkarahisar'da asker eğlencesi

Facebook Twitter Linked-in

AFYONKARAHİSAR - 12.09.2022 - HİBYA - Afyonkarahisar Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, tarafından geleneksel hale gelen asker eğlencesinde 2003/2 tertip gönüllü askerler ve aileleri gönüllerince eğlendi. 

 Her yıl düzenlenen asker eğlencesine bu yıl da devam ettiren Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, asker adaylarını tek tip kıyafet ile giydirdi. Kasaba halkının yoğun ilgi gösterdiği gecede birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı.

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı konuşmasında, “Belediye başkanı seçildiğim günden itibaren her yıl geleneksel hale getirdiğimiz asker eğlencesinde sizler beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Asker uğurlama milletimizin töresinde, geleneğinde, Anadolu’muzun her bir yerinde yapılmaktadır. Çünkü biz gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz. Yolunuz açık olsun gençler. Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimiz bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —