• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Acer Oyun Portföyünü Yeni Predator Dizüstü Bilgisayarlar ve Monitörlerle Güçlendirdi

Tamamen yenilenmiş Predator Helios 16 ve Predator Helios 18 Windows 11 işletim sistemli dizüstü oyun bilgisayarları, 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU'lardan güç alıyor ve iyi bir oyun bilgisayarında o

TEKNOLOJİ 4.01.2023 08:42:11
Acer Oyun Portföyünü Yeni Predator Dizüstü Bilgisayarlar ve Monitörlerle Güçlendirdi
Tamamen yenilenmiş Predator Helios 16 ve Predator Helios 18 Windows 11 işletim sistemli dizüstü oyun bilgisayarları, 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU'lardan güç alıyor ve iyi bir oyun bilgisayarında olması gereken tüm özellikleri taşıyor. 2023 CES İnovasyon Ödülü'ne layık görülen Predator X45, profesyonel oyuncuların ve konsol oyuncularının kullanımına uygun 45 inçlik dev bir kavisli UWQHD (3440x1440) OLED ekran ile geliyor.  27 inçlik WQHD (2560x1440) OLED paneli, göz alıcı 240 Hz yenileme hızı ve 0,01 ms piksel tepki süresi ile Predator X27U oyun monitörü, PC'lerde inanılmaz akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Acer yaptığı açıklamayla, iki güçlü Predator Helios dizüstü oyun bilgisayarını ve bir çift Predator oyun monitörünü duyurdu. 16 inç ve 18 inç ekran boyutları ile gelen ve yepyeni tasarımları ile dikkat çeken dizüstü bilgisayarlar, en yeni 13. Nesil Intel® Core™ mobil işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU'lardan güç alıyor ve bu özellikleri ile Acer'ın bugüne kadarki en güçlü oyun dizüstü bilgisayarları olma özelliklerini taşıyor. 'Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuarları' kategorisinde CES İnovasyon Ödülü kazanan Predator X45 800R kavisli devasa monitörü ile öne çıkıyor. Predator X27U ile her iki monitör de 240 Hz'lik yüksek yenileme hızlarına sahip OLED ekran teknolojisi ile geliyor.

Predator Helios 16, Predator Helios 18 Dizüstü Bilgisayarlar

Yeni Predator Helios 16 (PH16-71) ve Predator Helios 18 (PH18-71), Acer'ın güçlü dizüstü oyun bilgisayarı serisine en yeni ve en iddialı teknolojileri getiriyor. Tamamıyla yenilenmiş tasarımlara ve yükseltilmiş termal özelliklere sahip olan dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA GeForce RTX 4080 Dizüstü Bilgisayar GPU'su (165W'A kadar MGP) ile 13. Nesil Intel Core™ i9 veya i7 HX işlemcilerden güç alırken, birinci sınıf iyi bir oyun bilgisayarında olması gereken tüm özellikleri taşıyorlar.

Intel Başkan Yardımcısı ve Asya Pasifik ve Japonya Genel Müdürü Steve Long, '13. Nesil Intel Core mobil işlemci ailesinden güç alan yüksek performanslı PC platformlarını dünya genelindeki bilgisayar tutkunlarına sunmak için Acer ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Kullanıcıların deneyimleyebileceği olağanüstü hızlı performans, sektördeki alternatiflerle karşılaştırıldığında dikkate değer. Çünkü laboratuvarlarımız, genel PC kullanımına yönelik Crossmark testlerinde  yüzde 40'a kadar ve birçok içerik oluşturucunun kullandığı Blender'da iki katına kadar daha yüksek performans göstermiştir” dedi.

Yeni 13. Nesil Intel Core işlemciler, PC'nizin aynı anda daha fazlasını yapabilmesi için çıtayı yükseltiyor. Yüksek performanslı çekirdek ve hibrit tasarımı, en sevdiğiniz oyunları kesintisiz oynamanıza imkân verirken, ultra verimli çoklu görev ve sürükleyici eğlence deneyimi sunuyor. Yeni NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU'lar, hem performansta hem de yapay zeka destekli grafiklerde büyük bir sıçrama sağlayan NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden yararlanıyor. Kullanıcılar, gerçeğe yakın sanal dünyaları ve ışın izleme ile artırılmış performansı, DLSS 3 ile yüksek kaliteli çerçeveleri ve rekabet avantajı elde etmek için sistem gecikmesini optimize eden Reflex'i deneyimleyebiliyorlar. 32 GB'a kadar DDR5-4800 MHz RAM ve RAID 0'da 2 TB'a kadar PCIe Gen4 NVMe SSD, dizüstü bilgisayarları hayranlık uyandıran güç merkezlerine dönüştürüyor ve en zorlu AAA oyunlarını oynamak için ideal kılıyor.

Predator Helios 16, 165 Hz veya 240 Hz’lik 16 inçlik (16:10) WQXGA (2560×1600) ekran veya 250 Hz'lik, zengin ve canlı renkler için 1.000.000:1 yüksek kontrast oranı ve yüzde 100 DCI-P3 renk gamına sahip, 1000 nit'in üzerinde tepe parlaklığını destekleyen AUO AmLED teknolojisiyle çalışan Mini LED ile karşımıza çıkıyor. Predator Helios 18, 165 Hz'lik WUXGA (1920x1200), 165 Hz veya 240 Hz'lik WQXGA (2560×1600) veya geleneksel ekranlardan üç kat daha fazla ortam kontrast oranı sağlayan ve zayıf aydınlatma koşullarında bile sorunsuz kullanabilmek için 1000 yerel karartma bölgesini destekleyen AUO'nun süper hızlı 250 Hz Mini LED ekranı olmak üzere 18 inçlik (16:10) farklı ekran seçenekleri ile geliyor. Daha yüksek çözünürlükler ve hızlı yenileme hızları, görüntülerin minimum gölgelenme veya yırtılma ile ekranda akmasını sağlıyor. Sürükleyici 18 inçlik panel, daha büyük ölçekte taşınabilir oyun deneyimi sunuyor. Birden çok monitör kurulumu için ideal olan cihaz, çarpıcı netlik ve sunduğu detaylarla aksiyonu yeni bir düzeye taşıyor.

Tüm bu yeni güçlü bileşenleri serin tutmak için Predator dizüstü bilgisayarlarda, özel olarak tasarlanmış ikili 5. Nesil AeroBlade™ 3D metal fanlar ve daha iyi ısı transferi için dikdörtgen şeklindeki vektör ısı boruları ile gelişmiş termal çözümler bulunuyor. Ek olarak, sıvı metal termal gresin soğutma etkileri, cihazın gelişmiş termal performansını tamamlıyor. 

Helios Serisi için tüm bu güçlü teknolojiler, düz kenarlara ve daha ince çerçevelere sahip basitleştirilmiş mat siyah bir kasaya sahip yeni tasarımda bir araya geliyor. Dizüstü bilgisayarın arkasında, havalandırmaların üst kısmı boyunca uzanan özelleştirilebilir bir RGB ışık çubuğuna sahip birkaç bağlantı noktası bulunuyor.

Yeni tasarım, 1,8 mm tuş mesafesi ve gölgelenmeyi önleyici N tuş geçişine sahip mini LED arkadan aydınlatmalı bir klavye ile tamamlanıyor. RGB arkadan aydınlatmalı klavyenin her tuşu, parlak tekdüze renkleri ve daha az güç gerektiren ve özel olarak tasarlanmış bir arka ışık modülüyle ısıyı verimli bir şekilde dışarı atmaya yardımcı olan pürüzsüz dinamik aydınlatma efektlerini gösterecek yeni tasarımı ile geliyor. Yeni özel Mod tuşu, gelişmiş oyun performansı için modlar arasında hızlı geçişi sağlarken, PredatorSense tuşu, uygulamayı hızlı bir şekilde açmayı kolaylaştırıyor. Kullanıcılar ayrıca klavyelerinin tuş başına RGB arka aydınlatmasında daha fazla özelleştirme için Predator Pulsar aydınlatmasını etkinleştirmek üzere PredatorSense'i kullanabiliyor. 4.0 sürümüne güncellenen Acer'ın oyun kontrol merkezi PredatorSense, sistem ayarlarını kontrol etmeyi ve izlemeyi kolaylaştıran daha sağlam bir tasarım sunarken, yeni Senaryo Yöneticisi özelliği farklı oyun kurulumları için kişisel profillerin oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Predator dizüstü bilgisayarlar, hızlı ve sorunsuz bir oyun deneyimi için Intel® Killer™ E2600 Ethernet Denetleyicisi, Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675 frekans bandı desteği ile geliyor ve bu özellikleri sayesinde oyuncular hiçbir zaman bağlantı sorunu yaşamıyor. Oyun dizüstü bilgisayarları, bir HDMI 2.1, güç dağıtımını destekleyen iki USB Tip C Thunderbolt™ 4 ve bir Micro SD™ kart okuyucu dahil olmak üzere USB 3.2 Nesil 2 olmak çeşitli çevre birimlerini kapsayan zengin bağlantı seçenekleriyle geliyor. Ayrıca yüzlerce yüksek kaliteli PC oyununa erişim sağlayan bir aylık Xbox Game Pass veya PC Game Pass, Predator Helios 16 ve Predator Helios 18 dizüstü bilgisayarlar ile hediye olarak geliyor.

Predator X45 ve X27U Oyun Monitörleri

Acer'ın en yeni Predator oyun monitörleri Predator X45 ve Predator X27U, profesyonel oyuncuları bile memnun edecek OLED ekranları ve son derece hızlı performansı ile dikkat çekiyor. 45 inçlik UWQHD ekrana sahip (3440x1440) ultra geniş, dar çerçeveye sahip 800R kavisli monitör Predator X45, görüş alanını genişleterek daha gerçekçi ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Monitör, şaşırtıcı derecede gerçekçi görüntüler için DCI-P3 renk gamının yüzde 98,5'ini destekliyor. DisplayPort 1.4 ve iki HDMI 2.0 bağlantı noktaları ile donatılan TÜV Rheinland EyeSafe® sertifikalı bu cihaz, hem PC'leri hem de konsolları destekliyor. Ayrıca Predator X45'in HDR10 ve 1000 nit maksimum parlaklığa sahip OLED paneli, daha ayrıntılı görüntüler için mükemmel kontrast üretirken, UGR


Anahtar Kelimeler:

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Cep Telefonlarının Teknolojik Özellikleri Nasıldır?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kötü Haber

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Gece Terlemesi Neyin Habercisi?

Çoğumuzun En Titiz Olduğu Şey, Modern Toplumun Görünmeyen Düşmanı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Dünya E-Ticaret Pazarının Büyüklüğü 2023’de 6 Trilyon Doları Geçti

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Yükleniyor

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sporun Ruh Hali Üzerine Etkileri!

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13