• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

POCO, en yeni F serisi amiral gemisi ürünleriyle teknoloji tutkunlarının gözlerini kamaştırıyor

POCO F5 Pro ile gücünüzü ateşleyecek, POCO F5 ile hızın kaynağını keşfedeceksiniz.

TEKNOLOJİ 9.05.2023 15:52:23
POCO, en yeni F serisi amiral gemisi ürünleriyle teknoloji tutkunlarının gözlerini kamaştırıyor

POCO F5 Pro ile gücünüzü ateşleyecek, POCO F5 ile hızın kaynağını keşfedeceksiniz.

Genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir teknoloji markası olan POCO, oyun tutkunları, fotoğraf meraklıları ve teknoloji severler için özel olarak tasarlanan F5 serisi mobil cihazlarını tanıttı.

POCO, geçtiğimiz beş yıl boyunca kullanıcılarının isteklerini anlamak ve geliştirmek için teknolojik olarak neler yapabileceğini araştırdı. POCO'nun amiral gemisi serisinde devam eden çalışmalar ve sürekli iyileştirmeler iki göz kamaştırıcı yeni cihazla sonuçlandı. Gücünü Snapdragon® 8+ Gen 1 işlemciden alan ve çok yönlü bir amiral gemisi cihaz olan POCO F5 Pro,  WQHD+ 120Hz AMOLED Nokta Ekrana sahip ilk POCO ürünü olarak öne çıkıyor. Diğer taraftan, süper hızlı bir oyun deneyimi sunan amiral gemisi hız canavarı POCO F5, Snapdragon® 7+ Gen 2 işlemciye sahip küresel pazarlarda piyasaya sürülen ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. 

İleriye dönük en iyi teknolojilere sahip olmak isteyen teknoloji meraklıları için tasarlanan bu iki cihaz, oyun oynamayı, fotoğraf çekmeyi, video içeriği oluşturmayı veya birden fazla uygulama kullanmayı kolaylaştırıyor ve daha da keyifli hale getiriyor. Öncelik oyun oynamaksa POCO F5 öne çıkarken, POCO F5 Pro ise özellikle 512 GB kapasitesi ile profesyonel kullanıcılar için mükemmel bir seçim olarak öne çıkıyor.

POCO F5 Pro: Olağanüstü görseller ve üstün performans ile süper gücünüzü harekete geçirin

Oyun oynamak veya film izlemek için en iyi cihazlardan biri olan POCO F5 Pro, beklentilerin ötesine geçen inanılmaz bir görsel deneyim sunuyor. Son derece net WQHD+ 120Hz AMOLED ekran 1400 nit (en yüksek parlaklık) parlaklık ve 68 milyar gerçekçi renk sunuyor. [1] Bir FHD+ ekrana göre neredeyse iki kat daha net görüntü sunan ekranı çiçeklerin üzerindeki yağmur damlalarından iştah açıcı yemek fotoğraflarına ve hatta bir kuşun tüyündeki ince ayrıntılara kadar her zamankinden daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkarıyor. Bunun da ötesinde, POCO tarafından geliştirilen süper dokunuş özelliği, oyun deneyimini daha kolay bir hale getirerek oyunlardaki galibiyet şansını arttırıyor. 

Snapdragon® 8+ Gen 1 ile donatılan POCO F5 Pro, yüksek performansı sürdürürken güç tüketimini en aza indiriyor. Cihaz, yüksek verimli Buhar Odası içeren LiquidCool Teknolojisi 2.0 ve akıllı çerçeve stabilizasyon teknolojisi FEAS 2.2'ye sahip. Bu ileri düzey teknoloji, ısıyı verimli bir şekilde dağıtarak performansı iyileştiriyor. Bu da pilin ve cihazın ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.

POCO F5 Pro ayrıca son derece net fotoğraf ve videolar çekebilen kararlı ve hızlı bir kameraya sahip. Yüksek çözünürlüklü çıktı ve sRGB'den yüzde 25 daha geniş P3 renk gamı ile görüntüler her zamankinden daha iyi hale geliyor[2] . Ayrıca, 8K video çekiminin yanı sıra OIS ve EIS özellikle hayvanlar, çocuklar, spor oyunları, müzik performansları ve yoğun etkinlikler gibi hızlı ve öngörülemeyen özneleri çekerken video sabitliği sağlıyor

Son olarak, 5160 mAh pil tüm gün boyunca kesintisiz güç ve birden fazla hızlı şarj yöntemi seçeneği sunarak cihazı gece gündüz güvenilir bir yol arkadaşı haline getiriyor. Telefonunuzu şarj etmeniz gerektiğinde, 30W kablosuz şarj desteği ile 30 dakika, 67 W turbo şarj teknolojisi ile 15 dakika içinde şarj düzeyini yüzde 50'ye çıkarabilirsiniz

POCO F5: Pazarda bir ilk olan Snapdragon® 7+ Gen 2 ile yüksek hızın kaynağı

Dünya genelinde Snapdragon® 7+ Gen 2 işlemciye sahip ilk akıllı telefon olan POCO F5, mobil oyun oynamayı seven teknoloji meraklıları için özel olarak tasarlandı. POCO F5, birden fazla uygulama arasında geçiş yaparken bile, kaydırma ve gezinmeden video görüşmelerine ve canlı yayınları izlemeye kadar her durumda üstün ve sorunsuz bir performans sunuyor. Yeni 5G çipsetin Antutu skoru bir önceki nesle göre yüzde 31 daha yüksek, bu da bazı ünlü 8 serisi çipsetler göz önüne alındığında bile rakipsiz bir skor. Daha iyi bir oyun deneyimi sağlamak için LiquidCool Technology 2.0'ın buhar kanallarına sahip Buhar Odası devreye girerek çipset ısındıkça oluşan ısıyı emiyor ve ısı dağılımını yüzde 35 oranında iyileştiriyor 

Cihaz, kullanıcılara uzun oyun seanslarında veya yoğun bir günde bile uygulamalar genelinde çoklu görevleri yerine getirme imkanı ve rahat bir görsel deneyim sunuyor. Ayrıca, 6,67 inç 120 Hz Flow AMOLED Nokta Ekranı, favori içeriklerinizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yüzde 93,4 ekran-gövde oranı, YouTube, Netflix veya başka bir yayın kanalını izlerken gerçek anlamda sürükleyici bir deneyim sunuyor. 1920 Hz PWM karartma ve SGS Low Blue Light Ex sertifikalı göz koruması sayesinde gözleri yormuyor.

Oyun heyecanına ara verip fotoğraf çekmek istediğinizde, POCO F5 çok sayıda işlev ve filtreye sahip 64MP ana kamera kurulumuyla sizi karşılıyor. Snapdragon® 7+ Gen 2 tarafından desteklenen gelişmiş kamera işleme sistemi sayesinde kameranın kurulum ve fotoğraf çekme hızı önemli ölçüde artıyor. Ayrıca, 4K video çekimi, telefonun hareket ettirilmesinden kaynaklanan bulanıklığı azaltan OIS ve EIS özelliklerinden yararlanıyor ve aile, arkadaşlar ve evcil hayvanların yer aldığı anlamlı anıların ölümsüzleştirilmesine olanak tanıyor. Gelişmiş bir kullanıcı deneyimi için POCO, farklı kullanıcıların estetik ve muhteşem kareler yakalama tercihlerini tatmin edecek film filtreleri ve çerçeve seçenekleri sunuyor. 

Böylesine çok işlev ve uygulamaya rağmen POCO F5, mükemmel bir pil ömrü sunuyor. Bu sayede kullanıcıların pil ile ilgili endişelerini ortadan kaldırıyor. 67 W turbo şarj sayesinde süper hızlı şarj süresine sahip olan cihaz, yalnızca 50 dakika içinde yüzde 100 şarj düzeyine ulaşıyor. 

Ürün Bulunabilirliği 

POCO F5 Pro Siyah ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk ve üç farklı varyant seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bunlar sırasıyla 8GB+256GB, 12GB+256GB ve 12GB +512GB.    

POCO F5 Beyaz, Mavi ve Siyah olma üzere üç farklı renk ve iki farklı varyant seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bunlar sırasıyla 8GB+256GB ve 12GB+256GB.

Hem POCO F5 Pro hem de POCO F5 modelleri 2023 Mayıs ayı içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacak.

*Fiyat ve bulunabilirlik pazarlara ve satış kanallarına göre değişiklik gösterebilir. Ürün bulunabilirliği ve ayrıntılı bölgesel satış bilgileri için lütfen po.co adresini ziyaret edin. 

Sorumluluk Reddi 

[1] Veriler POCO dahili laboratuvarı tarafından test edilmiştir. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir. 

[2] Veriler dahili laboratuvar tarafından sağlanmıştır. Sektör ölçüm yöntemleri değişiklik gösterebileceğinden gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.

[3] Bu, AI 8K işlevini ifade eder.

[4] Veriler dahili laboratuvarlar tarafından sağlanmıştır. Sektör ölçüm yöntemleri değişiklik gösterebileceğinden gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.

[5] Veriler dahili laboratuvardan alınmıştır ve gerçek performans değişiklik gösterebilir.

[6] Veriler dahili laboratuvar tarafından test edilmiştir. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Anahtar Kelimeler:

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Cep Telefonlarının Teknolojik Özellikleri Nasıldır?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kötü Haber

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Gece Terlemesi Neyin Habercisi?

Çoğumuzun En Titiz Olduğu Şey, Modern Toplumun Görünmeyen Düşmanı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Dünya E-Ticaret Pazarının Büyüklüğü 2023’de 6 Trilyon Doları Geçti

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Yükleniyor

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sporun Ruh Hali Üzerine Etkileri!

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13