Tarih: 29.01.2023 08:49

ABB, ‘Sömestr Cup Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Ankara’da bulunan profesyonel 12 futbol kulübünden sporcuların katıldığı Sömestr Cup Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde 12 yaş altı çocukların katıldığı ve 5 gün boyunca 24 futbol karşılaşmasının yapıldığı turnuvada takımlardan dereceye girenler çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final karşılaşmasının ardından yarı final ve final maçı ile Sömestr Cup Futbol Turnuvası tamamlandı.

Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, sporun her branşından turnuvalar düzenleyerek gençlerin ve çocukların motivasyonuna katkı sağladıklarını dile getirerek, ”Bundan sonraki süreçte de belirlenecek merkezlerimizde özellikle Ankara ilimizdeki spor kulüplerimizle iş birliği yaparak bu gibi turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkentte gerçekleştirilen sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyleyen Sincan Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Ali Artuç şu bilgileri verdi:

“Aile Yaşam Merkezi Şube Müdürlüğü olarak Sincan Aile Yaşam Merkezimize 12 futbol takımını davet ettik. Sömestr Cup Futbol Turnuvası’nda 5 gün boyunca 24 futbol müsabakasını gerçekleştirdik. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —