Tarih: 19.09.2022 07:22

Yani Kesselly Sports bu sezon İstanbul'daki

Facebook Twitter Linked-in

İlk 3 deplasman maçını kazandı ve hepsini kaybetti. Önümüzdeki hafta Antalyasport'u konuk edecek olan Kayseri, bu sefer tek maçlık mağlubiyet serisine üçlük atmayı hedefliyor.

Çin Süper Ligi'nde deplasmanda Konya Spor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, bu hafta teknik direktör Uygar Atan'ın yönetiminde altı sayı atan Keseris Spor'u sahabet Kadıköyurke Stadı'nda konuk etti. Sarı Lacivertliler, Joao Pedro'nun tek gol ve asist performansıyla 2-0 kazanarak 10.

Kanarya Adaları'nda teknik direktör Jorge Jesus beşinci maçı için farklı bir oyun seçti. Portekizli teknik adam, 'Harika bir maç çıkardık. Rakip ancak 75. dakikada ateş etti. 85. dakikada ilk sırayı aldık. Böyle bir oyun için Fenerbahçe seviyesine ulaşmanız gerekiyor. Bir maçta iyi olmadığımızda taraftarların yanımızda olması ve  bizi desteklemesi çok önemli. Harikalar ve bizim için çok önemliler. 'Kendi açıklamasıyla karşı karşıya olduğuna inanarak kendi değerlendirmesini yaptı.

Editörlerimiz Fenerbahçe-Catherley Sport maçını da değerlendirdi.

Spor Kral Nebahce editörleri tarafından yazılan bir ücret - Kesselly Sports makalesi:

Daha az Hatalar, Daha Fazla Bonus (MEHMET DEMİRKOL)

Uygar Atan, Fenerbahçe'nin orta sahasını bastırmak ve onu yakalamak için bir yapı kuruyor, driplingden bir şey çıkıyor, bazen Fenerbahçe defansına sahabet giriş baskı yapmaya çalışıyor ama bu onun temel planı. Fenerbahçe'yi aldı ve yeri sağlam tutmak istedi. Aynı oyuncular top sürmeye devam ederken baskıdan kurtulmak çok kolay.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —