Tarih: 03.10.2022 11:34

''Başucu Kitabım'' atölyesi kitap okumayı özendiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ''Başucu Kitabım'' atölyesi ile en çok tercih edilen kitapların içerikleri katılımcı gençlerle paylaşıldı.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, yapılan atölyenin gençler tarafından beğenildiğini belirterek,  “Başucu Kitabım atölyesi, gençlere kitap okumayı özendirmek amacıyla hayatlarında yer edinmiş kitapların içeriklerini katılımcılarla paylaştığı bir atölye olarak düzenlendi.” ifadelerinde bulundu.

Katılımcıların yanında getirdikleri kitapların tanımını ve kendilerinde uyandırdığı izlenimi ifade ederek duygularını paylaştıklarını aktaran yetkililer, “Böylece katılımcıların kitap hakkındaki görüş alışverişi yapması sağlanarak sadece okudukları değil, okuyamadıkları kitaplar hakkında da bilgi sahibi olmaları sağlandı. Başucu Kitabım dememizin sebebi gençlerin hayatlarında etkisi olan eserleri tekrar tekrar okumak isteklerinden dolayıdır.” dedi.

Atölyeye katılan gençler, Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinliklerin kendilerine önemli kazanımlar sağladığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —