Tarih: 07.11.2022 10:22

4 kişiyi Parçalayan Seri Katilin Bıraktığı Not Devleti Ayağa Kaldırdı

Facebook Twitter Linked-in

HABER MERKEZİ-Meksika da bir seri katil 4 kişiyi vücutlarını parçalayarak öldürdü, sonra da tüm Meksika’yı ayağa kaldıran o notu bıraktı. Her ay ülkenin değişik yerlerinden gelen yüzlerce ölüm haberlerinin ardından seri katilin bıraktığı o not, ‘Kartel savaşlarını akıllara getirdi. ‘D’ harfi şeklinde oluşturulan ve ‘Benden daha çok haber alacaksınız.’ İfadesinin yer aldığı not, Meksika polisini harekete geçirdi. Seri katilin devam ettirdiği cümlede ‘hepinizin yerini tek tek biliyorum.’ Şeklindeki cümle ise tedirginlikleri daha da arttırdı. Seri katilin hala bulunamamış olması karşısında ‘Gizemli katil’ olarak tanımlanması ile ülke istihbaratının içinde bulunduğu durumu da gözler önüne serdi. Gizemli katilin geride bıraktığı davranış biçimleri ve kurbanlarının üzerine bıraktığı notlar, muhtemel cinayetlerin devam edeceği yönünde yorumlanırken, Meksika’nın bir bölgesinde değil, tüm ülkede ciddi bir tedirginlik baş göstermeye başladı.

Meksika polisi tarafından geçtiğimiz Cuma sabah saatlerinde Iguala Teoloapan karayolunun kenarında dizili halde bulunan cesetlerin kimlikleri ve unvanları konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, 3’ünün erkek birisinin ise kadın olduğu ifade edildi. Seri katilin cesetleri çırılçıplak soyup öyle dizmesi de  ayrı bir mesaj olarak değerlendiriliyor.  
Emniyet güçlerinin cinayetlerle ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenilirken, olayın bir kartel savaşı mı yoksa başka bir asayiş olayı mı olduğu henüz belli değil. Ancak yine de bölge halkına dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuldu. Olayla ilgili ülke genelinde geniş çaplı aramalar sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —