Tarih: 17.10.2022 10:23

Şen; ‘Konuya Selamlaşma İle Başlıyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının ‘Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ‘Unutulmaya Yüz Tutmuş Değerler’ eğitim vermeye başladı.  Okul Müdürü Naci Şen, okul öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada, her hafta bir konunun ele alınacağı uygulamanın sezon boyunca devam edeceğini söyledi.
“Anamur MTAL unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi okulda yaparak yaşayarak uygulamaya koyduk. Bu hafta Selamlaşma, hal hatır sorma ile başlayan eğitim her hafta bir etkinlikle yıl boyunca devam edecek.” Dedi.
 Selamlaşma, hal hatır sorma, Adalet, Merhamet, Dürüstlük, Yardımlaşma-İş birliği, Hoşgörü-Nezaket, Sevgi-Saygı, Paylaşım(Acı, sevinç, üzüntü, cenaze taziyesi, düğün, hasta ziyareti vs.), Misafirperverlik-Ziyaret, Ahlaki değerler, Çevreye saygı ve duyarlılık, Vicdan, Gibi değerlerin okulda eğitim olarak verileceğini kaydeden Okul Müdürü Naci Şen; “Bakanlığımızın, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ‘Unutulmaya Yüz Tutmuş Değerleri okulumuzda yaşatmaya başladık. Bundan sonra her hafta bir değerimizi işleyeceğiz. Çünkü, sağlıklı ve bilinçli bir gelecek değerlerimize sahip çıkmayla başarılabilir.  Kendi değerlerimize yabancılaşmayan bir nesli hep beraber inşa etmeliyiz. Bu noktada tüm bireylere görevler düşmektedir. Okul olarak da biz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi. Şen; “Yarınların Türkiye’si gençlere emanet. Gençlerimize sahip çıkalım.” İfadelerine yer verdi.  


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —