Tarih: 23.08.2022 09:12

Bulamadığı için Storm'u ciyakladı

Facebook Twitter Linked-in

Bordeaux Mayriller'in 26 yaşındaki defans oyuncusu için  6 milyon euro ödediği söyleniyor, ancak Fenerbahçe de ondan çokça bahsetti. Kulübü RB Bragantino için beklentilerin daha yüksek olduğunu ve müzakerelerin devam ettiğini vurguladı. Transfermarkt'a göre, 7,5 milyon € piyasa değeri olan Ortiz, 2021-2022 sezonunda 31 maçta forma giydi. 1.85 metre boyundaki Ortiz, kariyeri boyunca her zaman Brezilya kulüplerinde oynadı ve Brezilya'dan hiç ayrılmadı. Bragantino ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sambagi, Brezilya milli takımına ilk kez seçildi.

taksitli ödeme

Brezilya medyası Trabzonspor'un 6 milyon avroluk bir teklif sunduğunu iddia ediyor, ancak kulübe yakın kaynaklar defans oyuncularıyla tuabet daha ucuz bir anlaşma istediklerini söylüyor. Strasbourg'lu Axel Tuanzebe ve Zico, Manchester United'ın dikkate almadığı Storm'un gündeminde. Karadeniz ekibi defans sorununu taksitle çözmek istiyor.

Avrupa basını, Fenerbahçe'nin savunma hattını yeni bir isimle tamamlamaya devam edeceğini yazıyor. Son olarak İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden The Sun, Pablo Mari'nin rotasının Türkiye'den geçeceğini öne sürdü. Gazetenin haberinde, geçen sezonu Arsenal’den kiralık olarak İtalyan ekibi Udinese’de geçiren Mari’nin, daha ilkin beraber çalmış olduğu eski hocası Jorge Jesus’un tuabet giriş ekibi Fenerbahçe’ye gitme ihtimalinin yüksek bulunduğunu yazdı. Arsenal’in hocası Mikel Arteta’nın, İspanyol stoperi yeni sürem kadrosunda düşünmediği açıklandı.

Kontratı 2024’te bitiyor

Kulübüyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun, kiralık olarak Sarı-Lacivertliler’e gitmeye sıcak bakmış olduğu ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —