Tarih: 15.09.2022 07:53

Tera Portföy'de üst düzey atama

Facebook Twitter Linked-in

Alper Öztürk Tera Portföy Yönetimi A.Ş.’nin yeni genel müdürü olarak atandı.

1998 yılında Yatırım Bankacısı olarak iş hayatına başlamış olan Alper Öztürk, 24 yıldır Türkiye ve yurtdışında kurumsal firmalarda yönetici pozisyonunda çalıştı. 2015 yılında kurulan, uluslararası yatırım yönetimi şirketi Eaton Capital Management’in (ECM) kurucu ortaklarından olan Öztürkt  CIO olarak görev yaptı. ECM’de portföy yönetimi ve yatırımlarda sorumluluk aldı.

Türkiye’nin bağımsız portföy yönetimi şirketleri arasında yer alan Tera Portföy, sermaye piyasası ve girişim sermayesi yatırım fonları ve özel portföy yönetimi alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni kurduğu Tech Invest Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Game Invest Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile yüksek büyüme potansiyeli taşıyan ve ülkemizde son yıllarda sayısı hızla artarak dünya çapındaki şirketlere dönüşen projelere, ekiplere ve start-up’lara yatırım yapmayı ve yönetmeyi hedefliyor.

Ayrıca, her geçen gün genişleyen nitelikli yönetim kadrosu, yatırım komiteleri, yurtiçi ve yurtdışı stratejik ortaklıkları, işbirlikleri ve nitelikli yatırımcı portföyü üzerinden desteklediği teknoloji ve oyun ekosistemindeki yatırımları ile Türkiye’den yeni Unicorn’lar çıkarmak için çalışıyor.


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —